Ο Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρέτισε το Survivor με το πιο συγκινητικό post

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρέτισε το Survivor με το πιο συγκινητικό post

Αρκετά λογική απόφαση

Την προηγούμενη Πέμπτη ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα με ένα τρυφερό post στο Instagram ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους. Η έκπληξη βέβαια ήταν ακόμη μεγαλύτερη, αφού όπως έγραψε και ο παρουσιαστής θα γίνουν τέσσερις σε μερικούς μήνες. Ναι ναι, ο Σάκης και η Χριστίνα περιμένουν δίδυμα, και αυτή είναι η καλύτερη ίσως είδηση που θα μπορούσαμε να ακούσουμε μέσα στο 2020.

Αυτό για το οποίο βέβαια όλοι αναρωτηθήκαμε όταν έγινε γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης, είναι το τι θα γίνει με το Survivor, αφού είχε κυκλοφορήσει, πως ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν εκείνος που θα μας μεταφέρει τον παλμό του reality επιβίωσης από τη δομινικανή δημοκρατία. Ωστόσο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης τα δεδομένα άλλαξαν κι έμενε να παρθούν οι αποφάσεις για το τι θα γίνει με την παρουσίαση.

Και όπως ήταν λογικό ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor. Μάλιστα το ανακοίνωσε πριν από λίγο, αποχαιρετώντας το reality με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

«Το Survivor ήρθε πριν λίγα χρόνια σαν κομήτης να ταράξει όλη τη χώρα και φυσικά την ίδια μου τη ζωή. Στο Survivor είδα εμένα, κι από ότι μου λένε πολλοί, είδαν σε μένα το Survivor. Η παρουσίασή του έμοιαζε σαν κάτι απολύτως φυσικό, κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Και όπως με όλα όσα κάνω στην ζωή μου το έκανα και αυτό με όλο μου το πάθος (ίσως καμιά φορά με υπερβολικό πάθος, τις φορές που έκλεινε η φωνή μου από τις περιγραφές των αγωνισμάτων).

Οι μήνες (τα χρόνια αν τα αθροίσουμε όλα μαζί) που πέρασα στον Αγ. Δομίνικο είναι αξέχαστα και οι φίλοι που έκανα αληθινοί. Για όλα αυτά νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη. Η ζωή μας όμως είναι μια συνεχόμενη εξέλιξη, μια πορεία από διαφορετικά στάδια. Και το δικό μου στάδιο αυτή τη στιγμή είναι ίσως το σημαντικότερο από όλα, αφού περιμένουμε με ανυπομονησία τη γέννηση των 2 μας παιδιών. Η Χριστίνα λόγω της δίδυμης κύησης θα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, έτσι κι εγώ αυτήν την περίοδο προτιμώ να μείνω δίπλα στην οικογένεια μου και να μην χάσω όλες αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές μέχρι και την γέννα.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Survivor, όλους τους παίκτες, τον ΣΚΑΙ, ευχαριστώ τον Acun για την εμπιστοσύνη του, και φυσικά ευχαριστώ όλους εσάς τους τηλεθεατές για την αγάπη σας...σας αγαπώ έναν έναν πραγματικά!
Αντίο Survivor. 3...2...1..........».

Έγραψε στο caption που συνόδευε τις φωτογραφίες τους ο Σάκης με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή.

DPG Network