Ο Brad Pitt έγινε 57 ετών και το γιορτάζουμε με τις 20 πιο sexy φωτό του

Ο Brad Pitt έγινε 57 ετών και το γιορτάζουμε με τις 20 πιο sexy φωτό του

Παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του Hollywood

Ο Brad Pitt είναι ένας από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς στο Hollywood και φυσικά ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες. Ο Pitt ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας γκεστ εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Έγινε γνωστός όταν έπαιξε τον άγνωστο ταξιδιώτη που αποπλανεί τη Geena Davis στην ταινία Thelma & Louise το 1991. Οι πρώτοι του πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε μεγάλες παραγωγές έγιναν στις ταινίες A River Runs Through It 1992 και Interview with the Vampire, 1994. Κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για την ταινία Legends of the Fall, παίζοντας μαζί με τον Anthony Hopkins.

Οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει είναι πολλές, και φυσικά γνωστές. Ο Brad Pitt έχει λάβει τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ ερμηνείας, κερδίζοντας ένα για την ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood, 2019 και επτά υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα κερδίζοντας δυο. Έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο ελκυστικούς άνδρες στον κόσμο και όχι άδικα.

Ήταν παντρεμένος για 7 χρόνια με τη Jennifer Aniston με την οποία χώρισε το 2004. Έναν χρόνο μετά έγινε γνωστή η σχέση του με την Angelina Jolie με την οποία γνωρίστηκε στο Mr & Mrs Smith. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν παράφορα, και έμειναν μαζί 11 χρόνια, τα δύο από αυτά παντρεμένοι. Το 2016 ο χωρισμός τους σόκαρε το Hollywood και ακόμη και σήμερα το διαζύγιό τους και η κηδεμονία των παιδιών δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Και αφού σου κάναμε μια σύντομη αναδρομή στη ζωή του να σου πούμε πως έγινε επειδή εχθές είχε τα γενέθλιά του. Στις 18 Δεκεμβρίου έγινε 57 ετών και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν μπορούσαμε να μην τον γιορτάσουμε. Είναι άλλωστε ένας από τους αγαπημένους μας stars.

Κι επειδή θα ήταν κουραστικό να βάλουμε να δεις τις 57 καλύτερες φωτογραφίες του, διαλέξαμε τις 20 στις οποίες ήταν για εμάς ο απόλυτος θεός και τον γιορτάζουμε κάπως έτσι.

Happy Birthday Mr. Pitt.