Ο λόγος που η Ευγενία έφυγε από το Frogmore ήταν ίδιος με αυτόν των Ηarry-Meghan

Ο λόγος που η Ευγενία έφυγε από το Frogmore ήταν ίδιος με αυτόν των Ηarry-Meghan

Και ξέρουμε ποιος είναι αυτός

Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε πως μυστηριωδώς η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank μετακόμισαν στο σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Frogmore. Το σπίτι πλέον δεν χρησιμοποιείται από τους Sussexes που μένουν στην Αμερική, οπότε αφού η Ευγενία είναι έγκυος, ήταν μια καλή ευκαιρία για να φτιάξουν τη ζωή τους το να εγκατασταθούν εκεί.

Λίγες εβδομάδες αργότερα μυστηριωδώς η Ευγενία και ο Jack έφυγαν από το σπίτι στο Frogmore και κανείς δεν ήξερε τι συνέβη μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν να μετακομίσουν ξανά, ενώ είναι και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ο λόγος της μετακόμισης ωστόσο έγινε γνωστός, και είναι ίδιος με αυτόν για τον οποίο έφυγαν και ο Harry με τη Meghan.

Σύμφωνα με την Express, η Ευγενία μπορεί να ήταν «άθλια» στο εξοχικό σπίτι όπως ήταν και η Meghan. Το outlet γνωστοποίησε τις δηλώσεις της βασιλικής εμπειρογνώμονα Katie Nicholl που είπε: «Ήταν πεπεισμένη ότι υπήρχε συνωμοσία εναντίον της και έτσι ουσιαστικά έθεσε τον εαυτό της σε απομόνωση όταν μετακόμισαν στο Frogmore».

«Νομίζω ότι ένιωθε ξένη από την αρχή. Αυτή δεν ήταν η ζωή που είχε συνηθίσει και ήθελε», πρόσθεσε η Nicholl. Αυτός θα μπορούσε να ήταν ένας λόγος για τον οποίο και η Ευγενία αποφάσισε να απομακρυνθεί προτού γεννήσει το πρώτο της παιδί στις αρχές του 2021. Πλέον η εγγονή της βασίλισσας και ο σύζυγός της μένουν στο Kensington και μάλλον είναι καλύτερα εκεί από ότι μόνοι τους στο Frogmore.

Ευτυχώς η βασιλική οικογένεια διαθέτει πολλά ακίνητα και οι επιλογές δεν είναι περιορισμένες. Πλέον περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα από το παλάτι για την Ευγενία και το μωράκι που περιμένει.