Αυτό είναι το πολυτελές ξενοδοχείο που διαμένουν οι παίκτες του Survivor

Αυτό είναι το πολυτελές ξενοδοχείο που διαμένουν οι παίκτες του Survivor

Δες πού μένουν μέχρι να μεταφερθούν στις παραλίες τους.

Το βράδυ της Πέμπτης αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor 4. Στην ίδια πτήση βρισκόταν και ο Γιώργος Λιανός ο οποίος και θα παραυσιάσει το reality διαβίωσης. Ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να μείνει στο πλευρό της συζύγου του τώρα που διανύει τους πρώτους μήνες της κύησής της και να μη χάσει ούτε μία στιγμή από αυτή την τόσο χαρούμενη περίοδο της ζωής τους.

Οι παίκτες μόλις προσγειώθηκαν στον Άγιο Δομίνικο, βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που θα δεις στο βίντεο παρακάτω. Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» μας έδειξε πλάνα από το τετράστερο ξενοδοχείο των παικτών.

Η παραγωγή πήρε τα κινητά των παικτών το Σάββατο όπου και σταμάτησε η επικοινωνία τους με τους δικούς τους ανθρώπους ενώ μέσα σε αυτό το 24ωρο έχουν αφήσει και τα πολυτελή δωμάτιά τους για να πάρουν θέσεις στις καλύβες τους και τις ανάλογες παραλίες.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα, ήδη έχουν ξεκινήσει να δημιουργούνται παρέες ανάμεσα στους συμμετέχοντες, και έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα γυρίσματα.

Δες το ξενοδοχείο στο βίντεο: