Ο royal φωτογράφος διάλεξε: Αυτές είναι οι 3 αγαπημένες του φωτό των Sussexes

Ο royal φωτογράφος διάλεξε: Αυτές είναι οι 3 αγαπημένες του φωτό των Sussexes

Ποιες πιστεύεις πως είναι;

Το 2020 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και οι ανασκοπήσεις της χρονιάς δεν έχουν τελειωμό. Και πώς θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια ανασκόπηση ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle; Ο βασιλικός φωτογράφος Samir Hussein αποκάλυψε τις τρεις προσωπικές αγαπημένες του φωτογραφίες των Sussexes, οι οποίες και οι τρεις όμως τραβήχτηκαν το 2019.

Και το 2019 ήταν μια υπέροχη χρονιά για τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex (και για όλους μας εδώ που τα λέμε). Καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδάκι στις 6 Μαίου, τον Archie Harrison Mountbatten Windsor, και λίγες ημέρες αργότερα γιόρτασαν και την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Έκαναν πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένου ενός στο Μαρόκο ενώ η Meghan ήταν ακόμα έγκυος και ένα στη Νότια Αφρική με το νεογέννητο μωρό τους.

Και, πάνω από όλα αυτά, το ζευγάρι παρακολούθησε δεκάδες και δεκάδες βασιλικές εκδηλώσεις. Το 2020 ήταν μια ήσυχη χρονιά χωρίς πολλούς εορτασμούς, καθώς η πανδημία του κορονοϊού προκάλεσε πολλούς να μείνουν στο εσωτερικό και οι εκδηλώσεις και οι εκδρομές ακυρώθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Φέτος το royal ζευγάρι θα περάσει τις γιορτές στο σπίτι τους στο Montecito της California, μαζί με τον γιο τους και τη μητέρα της Meghan, Doria Ragland, ενώ μας έδειξαν ήδη τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, την οποία φυσικά λατρέψαμε.

Ποιες ήταν όμως οι φωτογραφίες που επέλεξε ο Samir Hussein ως τις αγαπημένες του;