Survivor: Η αδιαθεσία της Κάτιας έσπειρε τον τρόμο στην ομάδα της

Survivor: Η αδιαθεσία της Κάτιας έσπειρε τον τρόμο στην ομάδα της

Η δηλητηρίαση που της στοίχισε.

To No1 παιχνίδι επιβίωσης έχει επιστρέψει δυναμικά για τη νέα σεζόν και το μόνο σίγουρο είναι πως οι δοκιμασίες δεν θα μοιάζουν με καμία προηγούμενη, αφού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είδαμε πως το επίπεδο δυσκολίας έχει ανέβει τρομακτικά. Η πρεμιέρα του ριάλιτι καθήλωσε εκατοντάδες τηλεθεατές και μάλιστα οι παίκτες έδωσαν από τις πρώτες κιόλας ώρες το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Και ενώ οι Μαχητές κέρδισαν στο πρώτο αγώνισμα με έπαθλο 15 λίτρα νερό αλλά και αλεύρι χάρηκαν κάθε προνόμιο της νίκης, οι Διάσημοι ξύπνησαν και ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν.

Αφού δεν υπήρχαν άλλες επιλογές, η ομάδα των Διάσημων αποφάσισε να πάει για εξερεύνιση και έφαγαν αρκετούς καρπούς που τελικά δεν τους έκαναν καλό, κάτι φυσικά που δεν περίμεναν να τους προκαλέσει προβλήματα. Και κάπου εκεί, η κατάσταση πήρε άλλη τροπή, μια τροπή σχεδόν τρομακτική αν κρίνουμε τις συνθήκες διαβίωσης στο παιχνίδι.

Η τροφική δηλητηρίαση που στοίχησε στην Κάτια Ταραμπάνκο ήταν αρκετά ανησυχητική αφού ένιωσε αδιαθεσία και όπως περιέγραψε μαύρισαν τα πάντα ολόγυρά της, είχε αναγούλες, μουδιάσματα και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Από το trailer κιόλας είδαμε την αδιαθεσία της παίκτριας, τώρα όμως καταλάβαμε τι ακριβώς της συνέβη. Τα ίδια συμπτώματα είχε και η Αγγελική Λαμπρή αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες, επομένως ίσως να τους πείραξε κάτι από όλα αυτά που βρήκαν στην παραλία και κατανάλωσαν.

Δες το παρακάτω video: