Η οικειοθελής αποχώρηση που έφερε τα πάνω- κάτω στο Survivor

Η οικειοθελής αποχώρηση που έφερε τα πάνω- κάτω στο Survivor

Τι έφερε αυτήν την απόφαση στο τραπέζι;

Ούτε δύο ημέρες δεν πέρασαν από την επίσημη πρεμιέρα του παιχνιδιού και φαίνεται πως μερικοί μέσα στο παιχνίδι έχουν φτάσει στο πικ τους. Πρέπει να παραδεχθείς πως το Survivor δεν θεωρείται ένα εύκολο παιχνίδι μιας και παίζονται όλα για όλα με πρωταρχικό στόχο φυσικά την επιβίωση των παικτών.

Και ενώ ακόμη όλοι έχουν τόσο την ψυχική, όσο και τη σωματική ακεραιότητά τους, τα ζητήματα που φέρνουν τα πάνω- κάτω είναι πολλά. Έπειτα από το χθεσινό τσακωμό στην ομάδα των Διάσημων, μετά την απρόοπτη τροφική δηλητηρίαση τους, αλλά και την αντίδραση ορισμένων παικτών της ομάδας των Μαχητών με στόχαστρο μια συμπαίκτριά τους, τα δεδομένα έρχονται να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού και μια οικειοθελής αποχώρηση πρόκειται να ξαφνιάσει τους πάντες.

Στο σημερινό επεισόδιο πολλά ήταν εκείνα που ακούστηκαν ενώπιο όλων των διαγωνιζομένων, πριν το αγώνισμα, μεταξύ αυτών και η πρόταση παίκτριας να αποχωρήσει με τη θέλησή της από το παιχνίδι.

Ο λόγος για την Έλενα Λιλιοπούλου η οποία εξέφρασε αυτήν της την επιθυμία. Τι οδήγησε το κορίτσι να πάρει αυτή την απόφαση; Ο εγκλεισμός φαίνεται πως της στοίχησε και δεν άντεξε παραπάνω από ένα βράδυ. Τώρα όσο για το σημερινό αγώνισμα, οι Μαχητές θα αγωνιστούν με μια παίκτρια λιγότερη και το έπαθλο της σημερινής δοκιμασίας, εκτός της ασυλίας, θα προσφέρει σε κάθε παίκτη της νικήτριας ομάδας δύο αυγά για το γεύμα του.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις: