Αυτός είναι ο λόγος που η Έλενα Λιλιοπούλου αποχώρησε από το Survivor(vid)

Αυτός είναι ο λόγος που η Έλενα Λιλιοπούλου αποχώρησε από το Survivor(vid)

Υπάρχει παρασκήνιο και μόλις το μάθαμε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος παίκτης του Survivor φτάνει στα όριά του και ζητά την αποχώρησή του, η χθεσινή όμως οικειοθελής αποχώρηση της Έλενας Λιλιοπούλου ήταν η πιο γρήγορη αποχώρηση που έχουμε δει ποτέ. Τη δεύτερη ημέρα, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα της ασυλίας, η Έλενα εξέφρασε αυτήν της την επιθυμία και τελικά έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Είναι γεγονός πως οι συνθήκες διαβίωσης είναι δύσκολες και σίγουρα όσοι παραμένουν στο παιχνίδι χρειάζονται γερό στομάχι, κάτι που όπως φαίνεται δεν διέθετε η Έλενα, ωστόσο, στο χθεσινό επεισόδιο αν και είδαμε πόσο πιεσμένη ήταν, σχεδόν προβληματιστήκαμε. Ήταν άραγε οι λόγοι της αποχώρησής της αυτοί που δήλωσε στον Γιώργο Λιανό και τους συμπαίκτες της;



Όπως η ίδια δήλωσε στην κάμερα, μπορεί να αντέξει την πείνα αλλά και τις συνθήκες στο παιχνίδι, εκείνο όμως που δεν μπορεί να διαχειριστεί είναι η απομόνωση στην παραλία και η απουσία των αγαπημένων της προσώπων. Σήμερα, ήρθε στο φως το παρασκήνιο πίσω από αυτήν της την απόφαση και πλέον δεν υπάρχει κανένα αναπάντητο ερώτημα.

Όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό», ο Αλέξης Μίχας ο λόγος της αποχώρησης ήταν η υπερβολική πίεση που ένιωσε η παίκτρια. Χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του τόνισε πως έπαθε κρίση πανικού το πρώτο κιόλας βράδυ. Το πρώτο βράδυ μάλιστα ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή και εκείνη δεν ήθελε να μείνει στην παραλία. Από την παραγωγή κανένας δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να την μεταπείσει, αντιθέτως εξήγησαν σε όλους ότι είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες διαβίωσης.

Μάθε περισσότερα στο παρακάτω video: