Survivor: Η συγκινητική αποκάλυψη, ο τραυματισμός και ο καυγάς των Διάσημων

Survivor: Η συγκινητική αποκάλυψη, ο τραυματισμός και ο καυγάς των Διάσημων

Το Survivor τα έχει όλα!

Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τους Διάσημους του Survivor, μιας και η νέα εξέλιξη έρχεται σαν «χτύπημα» κάτω από τη μέση. Η ομάδα δεν έχει κερδίσει μέχρι στιγμής κανένα έπαθλο και σαν να μην έφτανε αυτό, τα δεινά χτυπούν ξανά τους παίκτες.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την ταλαιπωρία των παικτών, μετά την τροφική δηλητηρίαση τους και πρέπει να παραδεχθούμε πως το θέαμα δεν ήταν καθόλου ευχάριστο.



Αποδυναμωμένοι οι Διάσημοι αντιμετώπισαν τους Μαχητές όχι όμως με μεγάλη επιτυχία. Η αντίπαλη ομάδα είχε προβάδισμα- ακόμη και με την αποχώρηση έκπληξη της Έλενας Λιλιοπούλου- και το σκορ ήρθε να αποδείξει πως οι Μαχητές έχουν το όνομα έχουν όμως και την χάρη! Σήμερα ακόμη ένα ατύχημα φαίνεται πως θα κοστίσει στους Διάσημους και αναφερόμαστε στο ατύχημα της Άννας Μαρίας. Έκοψε το δάχτυλό της κάτι που καταλαβαίνεις πως θα την δυσκολέψει στα αγωνίσματα αν τελικά διαγωνιστεί. Έτσι, η δεύτερη ασυλία ίσως ξεγλιστρήσει για ακόμη μια φορά από τα χέρια της ομάδας.



Πάντως, οι συνθήκες διαβίωσης κάνει όλους τους παίκτες πιο ευάλωτους και ο Τριαντάφυλλος με δάκρυα στα μάτια του εξομολογήθηκε στην κάμερα κάτι που κανένας δεν περίμενε να ακούσει. Μίλησε για τον χαμό του πατέρα του και το ατύχημα που είχε και πάγωσε στην κάμερα. Εν τω μεταξύ μετά τη χθεσινή ψηφοφορία είναι αρκετά εκνευρισμένος και δεν δίστασε να το εκφράσει στους συμπαίκτες της, ιδίως στην Ελευθερία.