Survivor: Οι ύπουλες κινήσεις στο σημερινό αγώνισμα έφεραν αντιδράσεις

Survivor: Οι ύπουλες κινήσεις στο σημερινό αγώνισμα έφεραν αντιδράσεις

Το δεύτερο παιχνίδι ασυλίας έχει ανάψει τα αίματα.

Λίγο στάθηκε να πιαστούν στα χέρια οι δύο ομάδες, μιας και στο σημερινό αγώνισμα κρίνεται ποια ομάδα τελικά θα πάρει τη δεύτερη ασυλία για το φετινό Survivor. Οι εντάσεις είναι πολλές και η ατμόσφαιρα είναι σίγουρα… ηλεκτρισμένη.

Να σου θυμίσουμε πως είναι η δεύτερη ημέρα για τους Διάσημους χωρίς φαγητό και με μόνες προμήθειές τους, ό,τι υπάρχει στην παραλία. Εκτός από τις δυσάρεστες εκπλήξεις, όσον αφορά τα ατυχήματα της ομάδας υπάρχουν κόντρες ακόμη και μεταξύ συμπαικτών, με εκείνη που πυροδοτεί τις έντονες αντιδράσεις τους να είναι η χθεσινή ψηφοφορία του Τριαντάφυλλου και τoυ Γιώργου προς αποχώριση.



Το σημερινό αγώνισμα που θα υποδείξει την νικήτρια ομάδα είναι αρκετά δύσκολο και η αλήθεια είναι πως οι Μαχητές για ακόμη μια φορά έχουν προβάδισμα. Είναι ολοφάνερο πως είναι πιο δυνατοί από τους Διάσημους και πράγματι δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουν τις ήττες.



Λοιπόν, το concept της σημερινής αναμέτρησης θέλει τους παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι με ένα τοτέμ στο χέρι. Όποιος κρατήσει μέχρι το τέλος το τοτέμ αυτό όρθιο θα χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη. Αν και ταλαιπωρημένοι οι παίκτες οφείλουν να παίζουν δίκαια κάτι που σήμερα δεν τηρήθηκε απόλυτα από καμία ομάδα, ο κόμπος έφτασε στο χτένι όμως με την κίνηση του Περικλή Κονδυλάτου. Φαίνεται πως η επιθυμία του για την ασυλία ξεπέρασε κάθε όριο και μάλιστα πήρε «φάουλ» από τον Γιώργο Λιανό. Έβαλε το χέρι του στο λαιμό του αντιπάλου του, Γιώργου και η κίνησή του αυτή έφερε αντιδράσεις. Όπως δήλωσε μετά, ο Γιώργος έπεσε προς το μέρος του και η ομάδα των Μαχητών κάνει ό,τι μπορεί για να φανούν θύματα στην αρένα.