Η Khloe Kardashian «εξαφανίστηκε» από τα social media & δεν είναι παράλογο

Η Khloe Kardashian «εξαφανίστηκε» από τα social media & δεν είναι παράλογο

Οι followers της ζητούσαν να επιστρέψει και εκείνη έδωσε την απάντησή της.

Η Khloe Kardashian έχει απασχολήσει πολλάκις τα φώτα της δημοσιότητας με τη ζωή της. Θα μας πεις «ναι, είναι λογικό αφού είναι μία Kardashian», αλλά, τα τελευταία χρόνια, τα προσωπικά της δε σταματούν να κάνουν την εμφάνισή τους. Η ίδια έχει μία κόρη με τον Tristan Thompson, με τον οποίο έχει χωρίσει αρκετές φορές, αφού σκάνδαλα ξέσπασαν για τις απιστίες του.




Η Khloe αποφάσισε να περάσει τα Χριστούγεννα με τον μπαμπά της μικρής και γενικά λέγεται ότι περνάνε αρκετό χρόνο μαζί από τότε που ο μπασκετμπολίστας έφυγε από τους Cleveland Cavaliers για να παίξει στους Boston Celtics. Την εβδομάδα μετά, η Khloe αποφάσισε να μην έχει τόση ενασχόληση με τα social, κάτι που δεν το συνηθίζει.

Τότε, οι ακόλουθοί της άρχισαν να της ζητάνε να επιστρέψει και εκείνη, για να δείξει πόσο σοβαρά τους λαμβάνει υπόψιν, τους απευθύνθηκε λέγοντας:

«Θα επιστρέψω σύντομα. Κάνω ένα διάλειμμα από τα social media. Μπαίνω περιστασιακά, αλλά απολαμβάνω τον χρόνο των διακοπών μου με την TuTu μου -η κόρη της, True-. Θα επιστρέψω σύντομα, το υπόσχομαι»

Όσον αφορά στο θέμα του Tristan, κανείς δεν ξέρει τι θα μας φέρει η συνέχεια ή αν η social απουσία της έχει σχέση με αυτό, αλλά τα πράγματα μάλλον οδεύουν προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση