Survivor: Η έντονη διαμάχη που χώρισε την ομάδα σε δύο στρατόπεδα

Survivor: Η έντονη διαμάχη που χώρισε την ομάδα σε δύο στρατόπεδα

Τι οδήγησε την ομάδα σε αυτή την αντίδραση;

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η ομάδα των Μαχητών στο Survivor 4 κέρδισε στο αγώνισμα της ασυλίας, κάτι που τους οδήγησε στο συμβούλιο χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο. Αν και είναι χορτασμένοι- όσον αφορά το φαγητό- και φαίνεται να είναι πιο δυνατοί από τους Διάσημους, πολλές είναι οι κόντρες που ανάβουν φωτιά και αφήνουν πίσω το ομαδικό τους πνεύμα.




Εντύπωση είχε κάνει στην αρχή του τέταρτου Survivor η συμπεριφορά μιας παίκτριας, τόσο σε τηλεθεατές, όσο όμως και στους συμπαίκτες της, μιας και όπως όλα δείχνουν δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για τις δουλειές της καλύβας, ωστόσο σήμερα ο καυγάς τους ξεκίνησε από την ανάθεση των αρμοδιοτήτων της ομάδας πριν το μαγείρεμα του φαγητού.

Η αδιαφορία και η… τεμπελιά ορισμένων έχει πια ξεπεράσει τα όρια και πρέπει κάτι να γίνει για να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Αν μας ρωτάς πάντως, το Survivor είναι ένα ομαδικό παιχνίδι που πρέπει όλοι να συμβάλουν και στα αγωνίσματα αλλά κυρίως στις δουλειές στην παραλία.

Αυτή η κατάσταση εξοργίζει όλη την ομάδα και σήμερα, το ποτήρι ξεχείλισε! Τα αγόρια της ομάδας δεν διστάζουν να μιλήσουν με έντονο ύφος, κυρίως στην Έλενα Κρεμλίδου και τον James αφού είχαν πέσει για ύπνο. Με το που ετοιμάστηκε το φαγητό ξύπνησαν για να φάνε, ενώ η φωτιά υπό την επίβλεψή τους έσβησε και κάπου εκεί, η κατάσταση ξέφυγε! Η ομάδα τους έχει σίγουρα χωριστεί σε δύο στρατόπεδα!

Εκείνο που κανένας δεν περίμενε ήταν η ένταση μεταξύ της Σοφίας και της Έλενας, αφού η Σοφία έθιξε τη χθεσινή κρίση πανικού της Μαριπόσα και τότε ξεκίνησε η λογομαχία μεταξύ των κοριτσιών. Ο καυγάς συνεχίστηκε με τον James και τον Γιώργο. Πάντως, πρέπει να σου θυμίσουμε πως ακόμη βρισκόμαστε στην πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού.