Συγκινεί η Maria Menounos με τη φωτογραφία μαζί με τη μαμά της μέσα από το νοσοκομείο

Συγκινεί η Maria Menounos με τη φωτογραφία μαζί με τη μαμά της μέσα από το νοσοκομείο

Επισκέφτηκε τη μαμά της στο νοσοκομείο και η εικόνα συγκινεί.

Η Maria Menounos έχει επιλέξει να μοιράζεται πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητάς της με τους followers της. Και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες. Μάλιστα, πριν από αρκετές εβδομάδες είχε αποκαλύψει πως τόσο η μαμά της όσο και ο μπαμπάς της νοσηλεύονταν λόγω covid.

Η μαμά της, γενικώς, όλα αυτά τα χρόνια δίνει σκληρή μάχη με τη ζωή της αφού έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Όλα τα μέλη της οικογένειας και πιο συγκεκριμένα η Maria Menounos δεν χάνουν τις ελπίδες τους ούτε και την αισιοδοξία τους. Αντιμετωπίζουν την κάθε δυσκολία με όλες τους τις δυνάμεις.

Η Μenounos συγκινεί ξανά στο Instagram με τη φωτογραφία που ανέβασε. Αγκαλιάζει τη μαμά της μέσα στο νοσοκομείο και συνοδεύει τη στιγμή αυτή με το εξής λεκτικό:

«Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ γύρω. Η μητέρα μου ένιωθε έτσι και έτσι…. Τη ρώτησα αν χρειάζεται μια αγκαλιά και μου απάντησε ναι… Την πήρε την αγκαλιά. Υπομονή και πίστη. Σου στέλνω υπομονή, πίστη και αγάπη».

Τις ευχές της για ανάρρωση έστειλε τόσο η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και η Μαριέττα Χρουσαλά με την οποία είναι και κουμπάρες.