Η Victoria Beckham ευχήθηκε στην αρραβωνιαστικιά του γιου της κι εκείνη της απάντησε

Η Victoria Beckham ευχήθηκε στην αρραβωνιαστικιά του γιου της κι εκείνη της απάντησε

Το σχόλιο της νεαρής στη φωτό της Victoria

Το 2020 δεν είχε πολλές ειδήσεις που μας ενθουσίασαν ή μας έφτιαξαν τη διάθεση, γι’ αυτό και όλες αυτές που είχαν θετικό πρόσημο είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Μία από αυτές το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν και η είδηση του αρραβώνα του μεγάλου γιου των Victoria-David Beckham, Brooklyn, με την αγαπημένη του Nicola Peltz.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Victoria, ενώ πριν από μερικούς μήνες μάθαμε πως το νεαρό ζευγάρι υπέγραψε και προγαμιαίο συμβόλαιο, προκειμένου να διαφυλάξει την περιουσία του ο κάθε ένας, η οποία δεν ανέρχεται σε λίγα εκατομμύρια.. Στις 9 Ιανουαρίου η Nicola Peltz είχε τα γενέθλιά της, κι έγινε 26 ετών. Η μαμά και μέλλουσα πεθερά της Victoria Beckham ευχήθηκε στη νεαρή καλλονή χρόνια πολλά μέσα από το Instagram account της, κι εκείνη φυσικά της απάντησε.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη Victoria με τον σύζυγό της David Beckham και τη Nicola Peltz με τον αγαπημένο της Brooklyn. «Χαρούμενα γενέθλια Nicola, σε αγαπάμε πάρα πάρα πολύ. Φιλιά από όλους μας», έγραφε στο caption της η Beckham, και η 26χρονη μέλλουσα σύζυγος του γιου της, της απάντησε.

«Σας αγαπάω όλους περισσότερο από αυτό που ξέρετε», ήταν το σχόλιο της Nicola κάτω από τη φωτό της Victoria με τα likes να πέφτουν βροχή. Η φωτό με τις ευχές της Beckham πάντως συγκέντρωσε πάνω από 800 χιλιάδες likes. Πλέον το μόνο που μένει, είναι να μάθουμε πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.