Survivor: Χωρίστηκαν σε ομάδες οι παίκτες και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε

Survivor: Χωρίστηκαν σε ομάδες οι παίκτες και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε

Όσο περνά ο καιρός, όλοι είναι ενάντια όλων.

Το Νο1 παιχνίδι επιβίωσης έχει επιστρέψει δυναμικά και σε αντίθεση με άλλες χρονιές οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα από ποτέ. Αποχωρίσεις, νέες προσθήκες αλλά και ίντριγκες είναι μερικά από τα γεγονότα που μας έχουν καθηλώσει στις οθόνες μας και σίγουρα δεν έχουμε δει ακόμη τίποτε.

Η τελευταία προσθήκη ήταν εκείνη της Ελίζαμπεθ στην ομάδα των Διάσημων και όπως φάνηκε από το χθεσινό επεισόδιο, έφερε μια θετική αύρα στην παραλία της ομάδας, τουλάχιστον έτσι τόνισε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα, ο οποίος μάλιστα έχει έρθει και πιο κοντά της.



Και όσο ο Τριαντάφυλλο έρχεται πιο κοντά με τη νέα συμπαίκτριά του, η ομάδα τους φαίνεται να σπάει στα δύο. Οι καυγάδες πια μοιάζουν καθημερινή συνήθεια και όσο η έλλειψη φαγητού καλά κρατεί, το ίδιο συμβαίνει και με τις διαφωνίες.

Πάντως, το σημερινό αγώνισμα θα δώσει την πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα στην πιο δυνατή ομάδα και στο παιχνίδι σίγουρα η μυϊκή δύναμη μετράει. Διάσημοι και μαχητές χωρίζονται σε ομάδες και το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να σπρώξουν με το σώμα τους την τεράστια μπάρα με σκοπό να ρίξουν τον κουβά της αντίπαλης ομάδας.

Όσο εύκολο κι αν ακούγεται το παιχνίδι, δεν είναι, ωστόσο τα κορίτσια των Διάσημων μπήκαν στην αρένα πιο έτοιμες από ποτέ. Η νέα προσθήκη, η Ελίζαμπεθ απέδειξε σήμερα από την πρώτη κιόλας στιγμή πως αξίζει τη θέση της στο διαγωνισμό. Εκείνη με την Ελευθερία κέρδισαν τα κορίτσια των Μαχητών και αυτό, πέραν του πρώτου πόντου, έφερε τις έντονες αντιδράσεις από την αντίπαλη ομάδα. Τόνισαν πως τα κορίτσια της κόκκινης ομάδας έκλεψαν αφού όπως ισχυρίστηκαν ξεκίνησαν να σπρώχνουν πριν την έναρξη του παιχνιδιού, με την Μαριπόσα να ανάβει σπίθες με τους ισχυρισμούς της.