Επιτέλους μάθαμε που πήγε η Ευγενία όταν έφυγε από το σπίτι των Harry-Meghan

Επιτέλους μάθαμε που πήγε η Ευγενία όταν έφυγε από το σπίτι των Harry-Meghan

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank έγιναν θέμα σε αρκετά πρωτοσέλιδα πολλών outlet, μέσα στην προηγούμενη χρονιά, όταν και μετακόμισαν στο σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, στο Frogmore Cottage. Κι ενώ όλοι είχαμε ενθουσιαστεί με την κίνηση των Sussexes να παραχωρήσουν το σπίτι τους στην Ευγενία που είναι έγκυος, εκείνη και ο σύζυγός της, έφυγαν ξαφνικά από το οίκημα σχεδόν έξι μέρες μετά.

Λίγο αργότερα δημοσιεύθηκε πως η αιτία που έφυγαν από το Frogmore ήταν η ίδια με εκείνη που ήθελε και έκανε και τη Meghan να φύγει. Το κλίμα ήταν κάπως περίεργο, η Ευγενία ένιωθε συνέχεια μόνη της και δεν άντεχε με τίποτα να μείνει εκεί. Τώρα όμως μερικούς μήνες μετά έχουμε επιτέλους την απάντηση στο γιατί η Ευγενία «εξαφανίστηκε» από το σπίτι του ξαδέρφου της.



Ο royal expert και συγγραφέας του Finding Freedom, Omid Scobie αποκάλυψε το γιατί έφυγαν. Όπως ο ίδιος ανέφερε έφυγαν και πήγαν στο πατρικό της σπίτι (Royal Lodge) για να περάσουν εκεί λίγο χρόνο και τις διακοπές των Χριστουγέννων. «Είδαμε κάτι στις ειδήσεις πριν από λίγες εβδομάδες σχετικά με το πώς η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank είχαν μετακομίσει από το Frogmore Cottage», δήλωσε ο Omid στο podcast του και συνέχισε:

«Φαντάζομαι λοιπόν, πως είναι αρκετά πιθανό να παραμείνουν εκεί μέχρι τα μέσα της χρονιάς, αφού γεννήσει η Ευγενία το πρώτο της παιδάκι».

Τελικά γιατί κανένας δεν θέλει να μείνει στο Frogmore για μεγάλο διάστημα δεν θα το μάθουμε ποτέ.