Γιατί υπάρχει περίπτωση να μη συμβεί το royal reunion με Harry-Meghan Markle;

Γιατί υπάρχει περίπτωση να μη συμβεί το royal reunion με Harry-Meghan Markle;

Ανατροπή σε όσα πιστεύαμε;

Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan θα επιστρέψουν στο Λονδίνο μέσα στο 2021 (τον Ιούνιο δηλαδή) για τα 100α γενέθλια του πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά και το Trooping the Color όπου θα γιορταστούν τα 95α γενέθλια της Ελισάβετ. Ωστόσο ο Harry και η Meghan Markle ίσως να μην έχουν μια βασιλική επανένωση τελικά - με μια πηγή κοντά στο ζευγάρι να το αποκαλεί «λίγο αλαζονικό» το να υποθέτουν ότι θα πετάξουν σπίτι για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Φημολογείται πως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα επιστρέψουν στο σπίτι τους από την Καλιφόρνια, αφού διέρρευσε ότι έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν το Trooping of the Color, την ετήσια παρέλαση γενεθλίων της Βασίλισσας, στις 12 Ιουνίου στο Λονδίνο. Η βασίλισσα - που θα γίνει 95 ετών - λέγεται ότι θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους βασιλείς στην εκδήλωση, η οποία θα είναι η πρώτη εθνική γιορτή στο Ηνωμένο Βασίλειο από την αρχή της πανδημίας.

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στο ζευγάρι τους απομάκρυνε γρήγορα από προηγούμενες αναφορές που έλεγαν ότι είχαν «θέσει τα βλέμματά τους» σε μια επιστροφή και πως θα παρακολουθούσαν «πολλές οικογενειακές εκδηλώσεις», αναφέρει η Telegraph. «Είναι λίγο αλαζονικό για οποιονδήποτε από εμάς να εικάζει ότι μπορεί να ταξιδέψει οπουδήποτε αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε η πηγή στο βρετανικό outlet.

Η Markle επρόκειτο επίσης να πετάξει στο Ηνωμένο Βασίλειο για την υπόθεσή της εναντίον της εφημερίδας Mail on Sunday για την εκτύπωση της επιστολής της στον πατέρα της όταν αρνήθηκε να έρθει στο βασιλικό γάμο της. Αυτό το ταξίδι έχει επίσης καθυστερήσει, ωστόσο, η δίκη έχει διακοπεί μέχρι το φθινόπωρο, σύμφωνα με την έκθεση.

Ελπίζουμε ωστόσο η πανδημία να μη σταθεί εμπόδιο και αυτό το καλοκαίρι στα σχέδιά μας.