Survivor: Η αλήθεια πίσω από το «κλεμμένο» ρύζι και η εξομολόγηση της Κάτιας

Survivor: Η αλήθεια πίσω από το «κλεμμένο» ρύζι και η εξομολόγηση της Κάτιας

Η αποκάλυψη του Καλλίδη και τα δάκρυα της Κάτιας.

Το Νο1 παιχνίδι επιβίωσης έχει επιστρέψει δυναμικά και έχει καθηλώσει με τις εξελίξεις του, χιλιάδες τηλεθεατές. Η συμβίωση στο Survivor είναι εξίσου σημαντική όσο και η νίκη των αγωνισμάτων, ωστόσο φαίνεται πως και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Αυτή την εβδομάδα σε δυσχερή θέση βρίσκονται οι Διάσημοι αφού και στα δύο αγωνίσματα με έπαθλο την ασυλία ήρθαν δεύτεροι. Οι κανονισμοί όπως ήδη θα γνωρίζεις είναι ξεκάθαροι. Οι παίκτες πρέπει να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους και να τον στείλουν, με απλά λόγια, σπίτι τους.

Η ένταση στα συμβούλια, αλλά και στην παραλία των Διάσημων καλά κρατεί και πλέον όλοι έχουν φτάσει στα όριά τους. Από τη μια ο Γιώργος Κοψιδάς αναζητεί το λόγο που ψηφίστηκε για δεύτερη φορά προς αποχώρηση ενώ προσφέρει στην ομάδα και από την άλλη η πλειοψηφία της ομάδας κατηγορεί διαρκώς την Κάτια για πολλούς και διαφόρους λόγους.



Η κατάσταση είναι τεταμένη, καταλαβαίνεις λοιπόν πως κάθε τι που ακούγεται θεωρείται σαν λάδι που πέφτει στη φωτιά και σήμερα η ήμερα ξεκίνησε ξανά με παράπονα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ο Πάνος Καλλίδης είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο να λέει στους συμπαίκτες του πως η Κάτια έφαγε κρυφά από τους υπόλοιπους ρύζι, κάτι που πολλοί υπέθεσαν πως έκανε για να κερδίσει την εύνοια τους. Αυτή η… παρεξήγηση τελικά συζητήθηκε σε ήρεμο ύφος στην αρχή του σημερινού επεισοδίου και είδαμε την Κάτια να εξομολογείται τι έγινε τελικά με το ρύζι που «έκλεψε». Βρήκε ένα σακουλάκι ρύζι πεταμένο στον αγωνιστικό χώρο και το πήρε. Το μαγείρεψε κρυφά από την ομάδα της μέχρι που ο Πάνος την είδε και το μοιράστηκαν.

Στη συνέχεια ο Πάνος είπε πως… δωροδοκήθηκε και ένιωσε άσχημα που πρόδωσε τους συμπαίκτες του. Ταυτόχρονα εξέφρασε τη λύπη του σε όσους τον ψήφησαν.

Δες στο παρακάτω video περισσότερα.