Zayn Malik: Οι θεωρίες συνομωσίας λένε πως αυτό είναι το όνομα της κόρης του

Zayn Malik: Οι θεωρίες συνομωσίας λένε πως αυτό είναι το όνομα της κόρης του

Θα μας το ανακοινώσουν ποτέ;

Ήταν κάπου στα τέλη Σεπτεμβρίου όταν η Gigi Hadid έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, και καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Zayn Malik. Η 25χρονη καλλονή απέκτησε ένα γλυκύτατο και πανέμορφο κοριτσάκι, το οποίο έχουμε δει ουκ ολίγες φορές στο Instagram account της τους τελευταίους μήνες. Αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμη ωστόσο με βεβαιότητα, είναι το όνομα που έχει επιλέξει το ζευγάρι για την κόρη του.

Κι ενώ φήμες υπάρχουν πολλές, καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμη από τους δύο γονείς. Ωστόσο οι θεωρίες συνομωσίας συνεχίζονται και κάτι μας λέει πως ίσως και να μάθαμε το όνομα της μικρούλας. Αυτό λένε τουλάχιστον οι fans του Zayn Malik που άκουσαν το νέο άλμπουμ του που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

«Το όνομα του μωρού του Zayn είναι Calamity», μάντεψε ένας φαν σε ένα tweet, αναφερόμενος στο πρώτο single του άλμπουμ στο οποίο ο Zayn εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές επιδεικνύοντας τις ραπ ικανότητές του. Ένας άλλος φαν εξέτασε έναν διαφορετικό τίτλο τραγουδιού -το κομμάτι 11, «River Road» - ως πιθανή ένδειξη. «Πφφ νομίζω ότι το όνομα της κόρης του Zayn είναι River ή κάτι κοντά σε αυτό. Αν έχω δίκιο, θα ουρλιάξω».

Ένας τρίτος θαυμαστής δεν είχε μαντέψει και αντ' αυτού δημοσίευσε ένα meme κάποιου που έλυνε υπολογισμούς, γράφοντας: «Ακούω το νέο άλμπουμ του Zayn προσπαθώντας να βρω κρυμμένους στίχους που να μαρτυρούν το όνομα της κόρης του».

Πάντως αν σκεφτείς πως calamity στα ελληνικά σημαίνει πανωλεθρία, όλεθρος, ίσως και να μην είναι η ιδανική επιλογή για όνομα. Να σου θυμίσουμε βέβαια πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι fans πέφτουν σε αυτή την «παγίδα» αφού τον Δεκέμβριο έκαναν ακριβώς το ίδιο με το νέο άλμπουμ της κολλητής της Gigi, Taylor Swift.

Εκεί στο άλμπουμ Evermore το τέταρτο τραγούδι μιλά για ένα κορίτσι που έφυγε από την πόλη της στο Mississippi για να γίνει μεγάλο αστέρι. Τέσσερα τραγούδια αργότερα, μαθαίνουμε πως το όνομα του κοριτσιού είναι το Dorοthea.

Για να δούμε θα επαληθευτούν οι θεωρίες ή έχουν πέσει όλοι τόσο έξω;