Το συγκινητικό σκίτσο της αδικοχαμένης Naya Rivera ραγίζει καρδιές

Το συγκινητικό σκίτσο της αδικοχαμένης Naya Rivera ραγίζει καρδιές

Δεν μπορείς να μην κλάψεις με αυτό το σκίτσο.

Μια από τις ειδήσεις που μας συγκλόνισε όσο καμία μέσα στο 2020 ήταν αυτή του χαμού της 33χρονης Naya Rivera. Η γνωστή ηθοποιός πήγε για βαρκάδα με τον 4χρονο γιο της στη λίμνη Piru της κομητείας Ventura, όμως δεν επέστρεψε ποτέ ξανά στο σπίτι της. Σύμφωνα με τα όσα κατάφερε να πει ο γιος της, ο οποίος βρέθηκε ώρες αργότερα μόνος του επάνω στη βάρκα φορώντας το σωσίβιό του, η μαμά του βούτηξε στη λίμνη και δεν επέστρεψε ποτέ.

Κανείς δεν ξέρει τι της συνέβη, όμως περίπου πέντε ημέρες αργότερα και αφού την έψαχναν παντού έπειτα από έρευνα με τα σόναρ το σώμα της ανασύρθηκε από τον πάτο της λίμνης. Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε πως η Naya πάλεψε με τον εαυτό της για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Οι πληροφορίες τη θέλουν να βούτηξε να σώσει τον γιο της, στον οποίο έβαλε σωσίβιο και τον ανέβασε στη βάρκα, όμως δεν κατάφερε να σώσει και τον εαυτό της.

Πριν από μερικές ημέρες το όνομά της έγινε trend στο Twitter εξαιτίας των γενεθλίων της αδικοχαμένης νεαρής ηθοποιού. Fans μοιράστηκαν στιγμιότυπα της Naya, αλλά και ευχές για εκεί που βρίσκεται. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του γιου τους, Ryan Dorsey.

Και αν ο χαμός της μας σόκαρε και μας συγκίνησε, τότε το σκίτσο που σχεδίασε η Autumn Ying στο Instagram, που την έχουμε δει να φτιάχνει σκίτσα και για τους Sussexes και τη Diana, θα σε συγκλονίσει. Η καλλιτέχνης έχει σχεδιάσει τη Naya όμορφη και χαμογελαστή με ένα floral φόρεμα, μαζί με τον Ryan Dorsey και τον γιο τους.

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.