Meghan Markle: Ο πατέρας της ξαναχτυπά και θα την εκθέσει πιο πολύ από ποτέ

Meghan Markle: Ο πατέρας της ξαναχτυπά και θα την εκθέσει πιο πολύ από ποτέ

Αυτό δεν το περιμέναμε σίγουρα.

Αν υπάρχει κάτι που αφορά τη Meghan Markle και το γνωρίζουμε καλά είναι πως η σχέση με τον πατέρα της δεν είναι καθόλου καλή τα τελευταία τρία χρόνια περίπου. Και αν νόμιζε πως το 2021 θα την αφήσει σε ησυχία σίγουρα έκανε λάθος. Μία νέα πληροφορία βλέπει το φως της δημοσιότητας, η οποία κι έχει σχέση φυσικά με τον πατέρας της, Thomas Markle.

Η ένταση ανάμεσα στη Meghan Markle και τον πατέρα της δεν είναι κάτι καινούργιο για τον κόσμο και φαίνεται ότι η σχέση τους χειροτερεύει κάθε μέρα. Ο πατέρας της «ξαναχτυπά» και αυτό που ετοιμάζει θα τον εκθέσει πιο πολύ από ποτέ. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο πατέρας της δούκισσας του Sussex, Thomas Markle ψάχνεται για να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της κόρης του πριν εκείνη παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ταινία θα ρίξει φως στις προ-βασιλικές μέρες της πρώην ηθοποιού, προτού χάσει επαφή με τον πατέρα της και την οικογένειά του. Λέγεται επίσης ότι θα περιλαμβάνει αδημοσίευτα πλάνα της δούκισσας μαζί με σπάνιες φωτογραφίες πατέρα-κόρης. Η Mirror Online αναφέρει ότι το ντοκιμαντέρ θα φέρει στο επίκεντρο τον χρόνο του Thomas Markle στο Hollywood ως βραβευμένo διευθυντή φωτισμού με Daytime Emmy και τη ζωή του με τη Meghan από την παιδική της ηλικία μέχρι την καριέρα της.

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της Meghan εργάζεται ως κινηματογραφιστής και στοχεύει να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.