Survivor 2021: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Sabine Camhi
Survivor 2021: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας με τις νέες ομάδες είναι γεγονός!

Οι δύο νέες ομάδες, με αρχηγούς τον Γιώργο Κοψιδά για τους κόκκινους και τον Τζέιμς Καφετζή για τους μπλε, ρίχτηκαν στην μάχη για τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ένα από τα πιο σημαντικά αγωνίσματα στο Survivor, αφού εξασφαλίζει στους νικητές πως δεν θα χάσουν κάποιον παίκτη.

Μετά την ανακατάταξη των ομάδων και έπειτα από τα απρόοπτα στο επεισόδιο, τόσο οι κόκκινοι, όσο και οι μπλε παίκτες κλήθηκαν να αναμετρηθούν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα και μάλιστα το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει. Αφού προηγήθηκε η αναδιοργάνωση των Διάσημων, δηλαδή της κόκκινης ομάδας τα προγνώστηκα αλλά και όλοι οι τηλεθεατές ήθελαν εκείνοι να είναι οι νικητές, ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν σε κλάσματα δευτερολέπτων.

Για ακόμη μια φορά, το σκορ της μπλε ομάδας, πρώην Μαχητών με τις προσθήκες των νέων παικτών, ήταν συντριπτικό. Αν και η Ελίζαμπεθ έκανε το 9-4 για τους κόκκινους, αυτό δεν ήταν αρκετό να κερδίσουν την ασυλία. Τουλάχιστον ήθελαν να ηττηθούν με αξιοπρέπεια.



Το σημερινό επεισόδιο είχε πολύ ενδιαφέρον αφού ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τις δύο νέες ομάδες στον στίβο μάχης. Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά απαιτητικός σήμερα με πολλά εμπόδια, λίμνη με νερό, τρέξιμο κι έναν στόχο τύπου μπόουλινγκ.

Οι νικητές της πρώτης ασυλίας στον Άγιο Δομίνικο σήμερα ήταν η μπλε ομάδα, οι Μαχητές δηλαδή, με τον Τζέιμς να σκοράρει τον τελευταίο πόντο για την μπλε ομάδα.