Οι ομάδες του Survivor άλλαξαν και το Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο

Οι ομάδες του Survivor άλλαξαν και το Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο

Τα σχόλια των χρηστών του Twitter θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Όπως ήδη θα είχες καταλάβει,ένα από τα φαβορί ονόματα του Survivor 4 ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο. Για κακή μας τύχη, η παίκτρια που αγαπήσαμε και εναποθέσαμε τις ελπίδες μας για νίκη των Διάσημων έφυγε λόγω προβλημάτων υγείας από το παιχνίδι και πλέον οι κανόνες… αλλάζουν!

Το Νο1 παιχνίδι επιβίωσης επέστρεψε δυναμικά μιας και όμως οι εξελίξεις ήρθαν να ταράξουν τις ισορροπίες, ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας παραγωγής «Acun Medya» πρόλαβε τα χειρότερα. Ο παραγωγός και επιχειρηματίας Ατζούν Ιλίτζαλι εμφανίστηκε στο επεισόδιο του Survivor για να γνωρίσει τις νέες ομάδες όμως τις εξελίξεις δεν τις περίμενε κανένας.

Αφού η ομάδα των Μαχητών ήταν χωρισμένη σε δύο ομάδες, χώριζαν και το φαγητό τους, έτσι, τα τέσσερα πρόσωπα που έφυγαν από την ομάδα εκείνη, δεν άφησαν καθόλου φαγητό στην καλύβα.



Η μοιρασιά ωστόσο έγινε, και οι νέες κατατάξεις βρήκαν ορισμένους παίκτες στενοχωρημένους αρχικά, ωστόσο εκείνο που έγινε αντιληπτό ήταν η αρμονία που υπήρξε σε κλάσματα δευτερολέπτων μεταξύ των παικτών της κόκκινης ομάδας.



Οι ομάδες χωρίστηκαν σε… χρώματα και όχι σε Διάσημους και Μαχητές. Όλα τώρα μοιάζουν πιο αισιόδοξα για τους πρώην Διάσημους και νυν κόκκινους παίκτες! Σοφία Μαργαρίτη, Γιώργος Κόρομι, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Ασημίνα Ιγγλέζου, Τριαντάφυλλος, Περικλής Κονδυλάτος, Ανθή Σαλαγγούδη, Κώστας Παπαδόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος αποτελούν την ομάδα του αρχηγού Γιώργου Κοψιδά και κάπου εδώ τα προγνωστικά τους δίνουν απανωτές νίκες.




Το Twitter ξέρεις πολύ καλά πως δεν αφήνει τίποτα να περάσει ασχολίαστο και όπως κάθε φορά σχολιάζουν τις εξελίξεις του παιχνιδιού, έτσι, σχολίασαν και σήμερα τις νέες ομάδες του Survivor. Mε όσα θα διαβάσεις είναι σίγουρο πως θα γελάσεις με τη ψυχή σου.

Δες στη gallery τα ξεκαρδιστικά σχόλια των χρηστών του Twitter.