«Είναι πεινασμένος για την εξουσία». Η ατάκα που «καίει» παίκτη του Survivor

«Είναι πεινασμένος για την εξουσία». Η ατάκα που «καίει» παίκτη του Survivor

Ξεκίνησαν οι διαμάχες στην κόκκινη ομάδα.

Όσα είδες στο πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας πρέπει να τα ξεχάσεις! Φυσικά αναφερόμαστε στο υπέροχα αγαπημένο κλίμα που επικρατούσε στην κόκκινη ομάδα. Αφού στο χθεσινό επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν εκ νέου και όλα έμοιαζαν ιδανικά για την ανανεωμένη ομάδα των κόκκινων παικτών όλα σήμερα άλλαξαν.

Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, περισσότερους ψήφους για την αποχώρηση είχε η Ανθή με οκτώ ψήφους ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς είχε δύο. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιοι τον ψήφισαν! Ενώ στα αγωνίσματα ο Γιώργος βγάζει κατά πλειοψηφία ασπροπρόσωπους τους συμπαίκτες του ακόμη και τώρα τον ψήφησαν η Ανθή και ο Περικλής.



Λοιπόν, σήμερα όλα αποκαλύφθηκαν και στον αέρα αφού η κόντρα μεταξύ του Γιώργου και του Περικλή έγινε αντιληπτή σε όλους τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης. Η κόντρα τους όπως φαίνεται κρύβει πολλά περισσότερα από όσα εμείς βλέπουμε στις οθόνες μας. Σε όσα είπε στην αρχή του επεισοδίου ο Περικλής δεν έλειψαν οι χαρακτηρισμοί, ακόμη και οι αποκαλύψεις που κανένας μας δεν περίμενε να ακούσει. Η κόκκινη ομάδα πλήττεται για ακόμη μια φορά, παραμένουν χωρίς φαγητό και οι μετωπικές συγκρούσεις δεν βοηθούν καθόλου.

Περικλής και Ανθή λοιπόν, εμφανίσθηκαν στην κάμερα και μίλησαν για τον Γιώργο με τον Περικλή να παίρνει θέση και να σχολιάζει τη στάση του Γιώργου Κοψιδά στο χθεσινό συμβούλιο, όσον αφορά την υπόθεση με τις προμήθειες της αντίπαλης ομάδας. «Είναι πεινασμένος για την εξουσία. Δεν τα έχει καταφέρει στη ζωή του και θέλει να τα πάει καλά στο Survivor.» είπε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο παρακάτω video: