Survivor: Ο δόλος, η ένταση και η κίνηση της κόκκινης ομάδας για «ανακωχή»

Survivor: Ο δόλος, η ένταση και η κίνηση της κόκκινης ομάδας για «ανακωχή»

Άραγε συμφιλιώθηκαν οι ομάδες;

Ο κλοιός αρχίζει να στενεύει και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους για μια νίκη, η κόκκινη ομάδα φαίνεται πως κάτι υπερβαίνει τις δυνάμεις τους και αφήνει το έπαθλο να περάσει μέσα από τα χέρια τους.

Ενδεχομένως το κλίμα στην κόκκινη ομάδα να επηρεάζει τη ψυχολογία των παικτών, ωστόσο στο σημερινό αγώνισμα φαίνεται να έχουν φτάσει αποφασισμένοι για τη νίκη. Η μπλε ομάδα από την άλλη, καταφέρνει να διεκδικεί κάθε φορά προβάδισμα απροσπέλαστο από τους αντιπάλους.

Και όλοι έφτασαν στον αγωνιστικό χώρο. Για ακόμη μια φορά υπάρχει ένας αντιληπτός... ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα ικανός να εξοντώσει κάθε συναίσθημα ευγενής άμιλλας που θα μπορούσε να έχει απομείνει.

Παρόλα αυτά, η μπλε ομάδα μίλησε για όσα συνέβησαν και οι παρεξηγήσεις καλά κρατούν! Βέβαια, όλα συζητήθηκαν στις παραλίες και των δύο ομάδων αντίστοιχα. Η Μαριπόζα μάλιστα αποφάσισε να απαντήσει στη κάμερα και να απευθύνει το λόγο στην Ελίζαμπεθ, αφού εχθές εκείνη προσβλήθηκε με την ατάκα του Chris και χαρακτηριστικά είπε: «Ελισάβετ μου αν ήσουν εδώ θα καταλάβαινες, αν δεν ξέρεις σε παρακαλώ κορίτσι μην μιλάς πολύ γιατί εσύ εκτίθεσαι. »



Από εχθές στο τραπέζι είχε πέσει το θέμα των προμηθειών που οι πρώην Μαχητές έφαγαν πριν αποχωρίσουν από την παλιά τους ομάδα, χωρίς να υπολογίσουν τους υπόλοιπους παίκτες. Κατόπιν συνεννόησης, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας επέστρεψαν το ρύζι, τις φακές και το αλεύρι στους αντιπάλους τους πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Φαίνεται πως προς το παρόν όλα λύθηκαν, αυτό βέβαια θα φανεί στη συνέχεια του επεισοδίου. Κάτι μας λέει πως η κόντρα μεταξύ τους θα συνεχιστεί.