Η Χρηστίδου μιλάει για το αν είναι single και για τη ζωή της μετά το διαζύγιο

Η Χρηστίδου μιλάει για το αν είναι single και για τη ζωή της μετά το διαζύγιο

Τι παραδέχτηκε η Χρηστίδου για την προσωπική της ζωή.

Αν ακολουθείς τη Σίσσυ Χρηστίδου, θα έχεις παρατηρήσει πως η αποστασιοποίησή της παρουσιάστριας από τα social media και το You Tube είναι κάτι που συμβαίνει.
Η Σίσσυ αποφάσισε να μιλήσει στο κανάλι του Fipster και να αποκαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή τονίζοντας:

«Ισχύει πως έχω απομακρυνθεί λίγο, είναι μια περίεργη και μπερδεμένη περίοδος στη ζωή μου την οποία δεν μπορώ να την διαχειριστώ με την ίδια ευχάριστη διάθεση που έχω συνήθως, θέλω λίγο τον χρόνο μου σε αυτή τη φάση».

Η Σίσσυ εξήγησε επίσης πως η ιστορία που έχει γραφτεί και ήταν πέρα για πέρα ψέματα, ήταν πως έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή μετά τον Θοδωρή Μαραντίνη, με έναν πρώην της, κάτι που η παρουσιάστρια φρόντισε να διαψεύσει ξανά.
Όσο για τη ζωή μετά το διαζύγιο, η Χρηστίδου παραδέχτηκε:

«Ο χωρισμός μου και η απώλεια του μωρού που περίμενα ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω βιώσει στη ζωή μου, η δημοσιότητα δεν βοηθάει αλλά έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης και στην αποβολή και στο διαζύγιο. Δεν έχω ξεπεράσει τελείως τον χωρισμό, δεν είναι εύκολο, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για τα παιδιά μας», τόνισε η Σίσσυ και παραδέχτηκε πως αν έκανε μια νέα σχέση δεν θα τη δημοσιοποιούσε για τα παιδιά της:

«Πρέπει να περάσει ο χρόνος, να νιώσεις σίγουρος».



Η Σίσσυ είχε άποψη και για την τηλεοπτική επανένωση των Λιάγκα - Σκορδά και τόνισε:

«Είναι κάτι που θέλω να δω, έχει ενδιαφέρον αλλά δεν θα το πρότεινα για παράδειγμα στον Θοδωρή Μαραντίνη. Ποτέ μην λες ποτέ αλλά δεν θα κάναμε την ίδια δουλειά με τον Θοδωρή».
Πώς νιώθει η Σίσσυ τώρα που είναι ελεύθερη μετά τον γάμο;