Oι ερμηνείες των JLo και Lady Gaga στην ορκωμοσία του Joe Biden θα μείνουν αξέχαστες

Oι ερμηνείες των JLo και Lady Gaga στην ορκωμοσία του Joe Biden θα μείνουν αξέχαστες

Η Lady Gaga ερμηνεύει τον εθνικό ύμνο και συγκινεί.

Η ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου Joe Biden αλλά και της νέας αντιπροέδρου Kamala Harris είναι γεγονός και η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα μια ημέρα που θα μείνει χαραγμένη τόσο στην καρδιά του αμερικανικού λαού, όσο και στο μυαλό όλων όσων παρακολουθούν την τελετή σε παγκόσμια κλίμακα.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, πολλοί καλλιτέχνες θα σταθούν στο πλάι του 46ου Προέδρου της Αμερικής με την Lady Gaga πρώτη από όλους να ερμηνεύει τον εθνικό ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών. Χωρίς πλήθος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη, η ορκωμοσία μοιάζει να υστερεί, ωστόσο οι καλλιτέχνες πρόκειται να κάνουν τη βραδιά αυτή αξέχαστη.

Με περίσσια ψυχή και άφθονη συγκίνηση η Lady Gaga σήμανε την έναρξη της ορκωμοσίας του Joe Biden με την ερμηνεία του εθνικού ύμνου. Φορώντας ένα μαύρο- κόκκινο κομψό φόρεμα η Lady Gaga ήταν πανέμορφη και η λεπτομέρεια στο ντύσιμό της έστειλε ένα βαρύγδουπο μήνυμα. Με ένα χρυσό περιστέρι στο πέτο της θέλησε να συμβολίσει την ειρήνη και την ελπίδα για το αύριο.



Δεν έλειψε φυσικά και το pop είδωλο Jennifer Lopez η οποία δίνει με το δικό της μοναδικό τρόπο μια φρέσκια και αισιόδοξη μορφή στην ορκωμοσία Biden. Με ένα total white look, η JLo ερμήνευσε το «This Land Is Your Land» στέλνοντας ένα ενωτικό μήνυμα σε όλους.



Δες στη gallery περισσότερες φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους.