Ξέρουμε τι σημαίνει το όνομα της κόρης της Gigi Hadid

Ξέρουμε τι σημαίνει το όνομα της κόρης της Gigi Hadid

Το διάλεξε από τη γιαγιά της, τι σημαίνει όμως;

Μετά από τέσσερις μήνες αναμονής, η Gigi Hadid αποκάλυψε επιτέλους το όνομα της κόρης της την Πέμπτη το βράδυ με τον πιο ειλικρινή τρόπο. Χωρίς να κάνει μεγάλο ντόρο, το μοντέλο απλώς πρόσθεσε, «η μαμά της Κhai» στο βιογραφικό της Instagram και στη συνέχεια περίμενε απλά να το παρατηρήσουμε.

Φυσικά, το παρατηρήσαμε και δεν πέρασε πολύς καιρός πριν το διαδίκτυο αρχίσει να φρικάρει με το όνομα. Εννοούμε, Khai! Πόσο χαριτωμένο; Υπάρχουν όμως περισσότερα που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτό. Η Gigi επέλεξε φαινομενικά αυτό το όνομα για κάποιο λόγο, και το αναφερόμενο νόημα πίσω του είναι πραγματικά όμορφο.

Το όνομα της γιαγιάς της Gigi από την πλευρά του μπαμπά της, ήταν η Khairiah Hadid, οπότε ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί, πολλοί πιστεύουν ότι το Khai το πήρε από την προγιαγιά της. Είναι επίσης πιθανό ότι το πλήρες όνομα της Khai είναι και Khairiah. Σε μια ανάρτηση στο Instagram από τον Απρίλιο, ο πατέρας της Gigi, Mohamed Hadid μοιράστηκε πόσο κοντά ήταν η Gigi με τη γιαγιά της. «Η μαμά μου (Allah Yerhamha) Khairia Daher Hadid θα ήταν τόσο περήφανη για τη @gigihadid σήμερα», έγραψε. «Η Gigi αγαπούσε τα πάντα στην Tata (κάποιο χαϊδευτικό λογικά)».

Άλλοι επεσήμαναν ότι στα Αραβικά, το Khai σημαίνει «εστεμμένο» ένα κατάλληλο όνομα, λαμβάνοντας υπόψη το Malik, το επώνυμο του Zayn, που σημαίνει «βασιλιάς». Ναι, αυτό το κορίτσι είναι βασικά μια royal.