Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν μια αναπάντεχη μυστική κίνηση

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν μια αναπάντεχη μυστική κίνηση

Νέο μέλος στην οικογένεια του William και της Kate Middleton.

Στα μέσα Νοεμβρίου 2020, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ανακοίνωσαν την απώλεια του Lupo του αγαπημένου τους σκύλου με ένα post στο Instagram και γράφοντας:

«Το περασμένο σαββατοκύριακο ο σκύλος μας, Lupo έφυγε από τη ζωή, ήταν η καρδιά της οικογένειάς μας για τα προηγούμενα εννιά χρόνια και θα μας λείψει πάρα πολύ».

O Lupo, ήταν μέρος της θρυλικής πια φωτογραφίας στην οποία είδαμε για πρώτη φορά να ποζάρει ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, πρίγκιπας George.
Αυτό που δεν γνωρίζαμε και μάθαμε από την Mail της Κυριακής είναι πως ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge κινήθηκαν με μεγάλη μυστικότητα και έχουν ήδη αποκτήσει ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους, ένα μαύρο cocker spaniel.

Το κουτάβι είναι δώρο του αδερφού της Kate, James Middleton και έχει ήδη εγκατασταθεί στο Norfolk προτού ο Lupo φύγει από τη ζωή.



O James που μαζί με την αρραβωνιαστικιά του φροντίζουν πολλά τετράποδα, φρόντισε να γίνει η απώλεια του Lupo που η οικογένεια την έβλεπε να έρχεται, να γίνει πιο ομαλά για τα τρία του ανίψια, τον George, την Charlotte και τον Louis και είναι αλήθεια πως και τα τρία παιδιά φροντίζουν ήδη το μικρό τους κουταβάκι που είναι οκτώ μηνών.

Ο αδερφός της Kate είχε ανακοινώνει τον Ιούλιο του 2020, πως η αδερφή του Lupo, η Luna είχε γεννήσει έξι κουταβάκια και είναι πιθανό ένα από αυτό να υιοθετήθηκε από την οικογένεια του William.