Χάρης Σώζος: Ο γιος του Σωκράτη Θέμελη από τις Άγριες Μέλισσες είναι πολύ γνωστός

Χάρης Σώζος: Ο γιος του Σωκράτη Θέμελη από τις Άγριες Μέλισσες είναι πολύ γνωστός

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Χάρη Σώζο. Ο ηθοποιός που φέτος υποδύεται τον Σωκράτη Θέμελη, συγκινήθηκε με το βίντεο-έκπληξη του γιου του, Λεωνίδα.

Ο γιος του ηθοποιού είναι μουσικοσυνθέτης αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό που δουλεύει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τα τραγούδια του κάνουν ήδη μεγάλη επιτυχία στο ραδιόφωνο και στο Youtube.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα χρόνια που με μεγάλωσες, που ξυπνούσαμε μαζί και παίζαμε μαζί, είσαι σπάνιο είδος άντρα και πατέρα που βάζει πίσω τα θέλω και την καριέρα του», τόνισε ο Λεωνίδας στο βίντεο για τον μπαμπά του κάνοντάς τον να συγκινηθεί.

Μπαμπάς και γιος έμεναν μαζί από τότε που ο Λεωνίδας ήταν εννιά ετών μέχρι και τα δεκαέξι του χρόνια, μιας και ο Χάρης Σώζος είχε πάρει διαζύγιο με την γυναίκα του. Ο Χάρης Σώζος λίγο μετά την συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή του αλλά ο κίνδυνος έχει ξεπεραστεί και έχει σπασμένα πλευρά.



Όσο για τον Λεωνίδα, σίγουρα έχεις τραουδήσει κι εσύ μερικά από τα hits που έχει γράψει, όπως είναι το Εγώ και το Τι της Ζόζεφιν!