Άγριες Μέλισσες: Το φλερτ Δρόσως-Κωνσταντή σφραγίστηκε με το πιο hot φιλί

Άγριες Μέλισσες: Το φλερτ Δρόσως-Κωνσταντή σφραγίστηκε με το πιο hot φιλί

Και το Twitter έκανε πάρτι.

Η δράση και οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι πάντα στα ύψη, σε ό,τι αφορά τη σειρά εποχής του Ant1. Από την ημέρα που ο Τάκης Δοξαράς (Αργύρης Πανταζάρας) αποκάλυψε στους Σεβαστούς την αλήθεια για το παιδί της Ασημίνας και του Νικηφόρου, οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι απλά συγκλονιστικές. Αν βέβαια μπορούσαμε να δώσουμε κάποιο βραβείο αυτό θα πήγαινε ξεκάθαρα στην Έλλη Τρίγγου.

Και αφού η Ασημίνα με τον μικρό Σέργιο βρέθηκε και επέστρεψε στο σπίτι της είχαμε μετά από καιρό μία σκηνή αρκετών λεπτών διάρκειας με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή. Αυτό το δίδυμο που σύντομα θέλουμε να το δούμε μαζί ως ζευγάρι έχει απίστευτη χημεία και εχθές μας χάρισε μία από τις σκηνές που περιμέναμε καιρό να δούμε.

Η Δρόσω πήγε να βρει τον Κωνσταντή προκειμένου να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της μαζί του και εν τέλει κατέληξε να παραδέχεται τα συναισθήματά της για εκείνον και να ανταλλάζουν το πιο hot και γλυκό ταυτόχρονα φιλί που τρέλανε το Twitter. Θα ήταν ίσως ακόμη καλύτερο αν ο Τάκης δεν είχε παρακολουθήσει τη Δρόσω και δεν την είχε να δει να φιλιέται μαζί του, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε σήμερα.

Μέχρι το βράδυ όμως δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε το φιλί αυτό που έκανε το Twitter να τρελαθεί και να κάνει φυσικά τα πιο εύστοχα σχόλια. Σε περίπτωση που δεν το είδες θα κάνουμε ένα refresh στη μνήμη σου.



Στη gallery θα δεις και τα σχόλια που άφησαν οι χρήστες και οι fans του #teamKroso.