Η Αngelina Jolie έκανε μετά από καιρό σχόλιο για τον Brad Pitt

Η Αngelina Jolie έκανε μετά από καιρό σχόλιο για τον Brad Pitt

Και δεν ήταν αυτό που περιμέναμε να ακούσουμε.

Τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt χώρισαν. Ο χωρισμός τους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, και δεν μπορούσαμε με τίποτα να το πιστέψουμε. Σήμερα έχουν σχεδόν καταφέρει να βρουν μία μέση λύση στο διαζύγιό τους και να κρατούν απλά τυπικές επαφές για τα παιδιά τους.

Η Angelina Jolie βρίσκεται στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της Βρετανικής Vogue και πολύ σύντομα μετά από πάρα πολύ καιρό αναφέρθηκε στον Brad Pitt, αλλά και στο πόσο δύσκολα περνά τα τελευταία χρόνια, όσο προσπαθεί να βγάλει το διαζύγιό της.

Για τη διαμονή της στο πρώην κτήμα της Cecil B DeMille και τη σύντομη αναφορά της στον Brad Pitt: «Ήθελα τα παιδιά να είναι κοντά στον μπαμπά τους, ο οποίος απέχει μόλις πέντε λεπτά. Ένιωσα μια μικρή πίεση μετακομίζοντας. Λατρεύω περισσότερο ότι δεν υπάρχει αίθουσα ψυχαγωγίας, αλλά πολλά μονοπάτια και μέρη για περπάτημα και σκέψη. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που το έχουμε αυτήν τη στιγμή».

Σε ερώτηση για το αν είναι ευτυχισμένη απάντησε: «Δεν ξέρω. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Έχω επικεντρωθεί στη θεραπεία της οικογένειάς μας. Επιστρέφει αργά, όπως ο πάγος που λιώνει και το αίμα επιστρέφει στο σώμα μου. Αλλά δεν είμαι εκεί. Δεν είμαι εκεί ακόμα. Αλλά ελπίζω να είμαι. Το σχεδιάζω. Μου αρέσει να μεγαλώνω. Νιώθω πολύ πιο άνετα στα σαράντα μου από ό, τι όταν ήμουν νεότερη. Ίσως επειδή… δεν ξέρω… ίσως επειδή η μαμά μου δεν έζησε πολύ, οπότε υπάρχει κάτι για την ηλικία που μοιάζει με νίκη αντί για θλίψη για μένα».

Όσο για το γεγονός πως πλησιάζει τα 50 έτη σε 5 χρόνια η ηθοποιός ανέφερε: «Ανυπομονώ για τα πενήντα μου - νιώθω ότι θα πετάξω στα πενήντα μου. Αν και ήμασταν στο τραμπολίνο τις προάλλες, και τα παιδιά είπαν: “Όχι, μαμά, μην το κάνεις αυτό. Θα χτυπήσεις”. Και σκέφτηκα, "Θεέ, δεν είναι τόσο αστείο;" Υπήρχε μια μέρα που ήμουν ηθοποιός δράσης και τώρα τα παιδιά μου λένε να κατέβω από το τραμπολίνο γιατί θα χτυπήσω».

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε να πει για τον Brad κάτι περισσότερο, όμως ακόμη και αυτή η μικρή αλλά σπάνια αναφορά μας αρκεί.



Δες στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από τη φωτογράφισή της για τη βρετανική Vogue, Είναι μία κούκλα!