Μπόμπα- Τανιμανίδης: Μόλις αποκάλυψαν το φύλο των μωρών τους

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Μόλις αποκάλυψαν το φύλο των μωρών τους

Τα ευχάριστα νέα!

Μόλις ήρθαν τα ευχάριστα νέα από το αγαπημένο ζευγάρι των social media και όχι μόνο! Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περιμένουν τα δίδυμά τους με ανυπομονησία και είναι σίγουρο πως η χαρά τους δεν περιγράφεται!

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ήρθε από τα social media του παρουσιαστή αλλά και της αγαπημένης του καταλαβαίνεις λοιπόν πως από τότε κρατούν ενημερωμένους τους διαδικτυακούς τους φίλους. Με αυτόν τον τρόπο ήρθε και η αποκάλυψη των φύλων των μωρών τους.

Λοιπόν, αφού μίλησαν δημόσια για τα χαρμόσυνα, σήμερα ήρθε η ανακοίνωση στο Instagram αφού η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη και με ένα video και ομορφότερες ευχές στη λεζάντα δηλώνουν την απέραντη χαρά τους!

Διάβασε επίσης: Η τρυφερή ευχή της Μπόμπα: «Εύχομαι να γιορτάζουμε μαζί με τα παιδάκια μας»

Εκείνο που κάνει ξεχωριστό το video τους πάντως είναι πως θα μάθεις και εσύ μαζί τους για πρώτη φορά τα νέα, τι σημαίνει αυτό; Το ζευγάρι δεν είχε ιδέα αν τα μωράκια ήταν αγοράκια ή κοριτσάκια. Ο γιατρός του έδωσε πριν λίγες ημέρες έναν κλειστό φάκελο και οι φίλοι τους ετοίμασαν αυτή την έκπληξη. Πρέπει να παραδεχθείς πως ήταν μια αρκετά όμορφη κίνηση από μέρους τους. Εν τω μεταξύ η κοιλίτσα της Χριστίνας φουσκώνει μέρα με τη μέρα και περισσότερο.

Το video είναι κάθε άλλο συγκινητικό και σίγουρα θα χαρείς και εσύ μαζί τους. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Χριστίνα έγραψε: «Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας... και είμαστε τρισευτυχισμένοι!»

https://www.instagram.com/p/CKwxopxntA4

Διάβασε περισσότερα στη gallery.