Ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνει μπαμπάς 2 κοριτσιών και αντέδρασε κάπως έτσι

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνει μπαμπάς 2 κοριτσιών και αντέδρασε κάπως έτσι

Το πιο όμορφο baby reveal που είδαμε.

Λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, και πως σε λίγους μήνες στο σπίτι θα είναι τέσσερις. Η influencer και ο παρουσιαστής σύζυγός της διανύουν μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή τους και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το ζευγάρι.

Εχθές το βράδυ μέσα από τα social ξανά φυσικά μάθαμε και το φύλο των μωρών που περιμένουν. Η αποκάλυψη ήταν έκπληξη και για το ίδιο το ζευγάρι, αφού ο φάκελος του γιατρού πήγες στους φίλους τους, οι οποίοι κι ετοίμασαν τη βραδιά αποκάλυψης των φύλων των διδύμων που θα έρθουν σύντομα στη ζωή.

Με ένα υπέροχο βίντεο και άκρως συγκινητικό, μάθαμε πως το ζευγάρι θα αποκτήσει δύο κοριτσάκια και η αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη ήταν πραγματικά όλα τα λεφτά. Αρχικά έκανε ένα post στο account του στο οποίο έγραφε: «Η στιγμή που μαθαίνουμε ότι θα γίνω Σεΐχης με το χαρέμι μου! Όπως βλέπετε κι εσείς η χαρά μας δεν κρύβεται (όχι ότι θα είχε καμία σημασία αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό)...και πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι το πότε θα γνωρίσω τα κορίτσια μου! Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη που μας δείχνετε, σας νιώθουμε σαν την μεγάλη μας οικογένεια».

Λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε ένα στόρι το οποίο εκτός από σημαντικές δηλώσεις είχε και πολύ χιούμορ. Ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε ένα από τα μπαλόνια που είχε περισσέψει και ήταν γεμάτο με ήλιο και λεπτή φωνή έκανε τις δηλώσεις που περιμέναμε να ακούσουμε από έναν κοριτσομπαμπά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί.