Survivor: «Η Ελευθερία είναι κουτοπόνηρη και διπρόσωπη»

Survivor: «Η Ελευθερία είναι κουτοπόνηρη και διπρόσωπη»

Η πρώτη κρίση στην ομάδα!

Για πρώτη φορά, η μπλε ομάδα αναγκάστηκε να ψηφήσει κάποιον συμπαίκτη της μιας και το απίστευτό συνέβη εχθές. H κόκκινη ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Όπως όλα δείχνουν η μπλε ομάδα τώρα θα γνωρίσει τα πραγματικά πρόσωπα των συμπαικτών της.

Εχθές, η ατμόσφαιρα στο συμβούλιο του νησιού ήταν αρκετά φορτισμένη, άλλωστε οι ψήφοι έριξαν από τα σύννεφα την πλειοψηφία των παικτών. Τελικά το πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο στόχαστρο είναι η Βαλέρια, το εύκολο θύμα όπως τόνισαν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας. Πάντως, πολλοί παίκτες βρέθηκαν ένα βήμα πριν την υποψηφιότητά προς αποχώρηση, όπως η Άννα- Μαρία και ο Πάνος Καλλίδης.



Η μπλε ομάδα έχει γυρίσει την πλάτη στην Ελευθερία Ελευθερίου, αφού όπως αποκαλύφθηκε σήμερα έκανε την επικότερη κωλοτούμπα στη χθεσινή ψηφοφορία. Ενώ η Άννα- Μαρία ήταν η «φίλη» της από την αρχή του ριάλιτι και ενώ της είχε πει πως δεν θα τη ψηφήσει, κάτι άλλαξε μέσα της και από την άμυνα γύρισε στην επίθεση. Μήπως τελικά η Ελευθερία κινούσε και κινεί τα νήματα;

Ο Νίκος Μπάρτζης φάνηκε στη κάμερα να μιλά με την Άννα-Μαρία και τη Μαριαλένα και τόνισαν πως η Μαριπόσα, η Ελευθερία και η Βαλέρια έχουν δημιουργήσει μια υποομάδα και λένε πράγματα πίσω από την πλάτη όλων.





Διάβασε περισσότερα στη gallery.