Survivor: Τελικά οι νικητές της ασυλίας ήταν όντως η κόκκινη ομάδα;

Survivor: Τελικά οι νικητές της ασυλίας ήταν όντως η κόκκινη ομάδα;

Αυτοί είναι οι νικητές της σημερινής ασυλίας.

Μετά από αρκετές ήττες της κόκκινης ομάδας πολλοί έκαναν λόγο για την πρώτη τους νίκη στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας. Η δυναμική της μπλε ομάδας είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί, ωστόσο η ρεβάνς… έρχεται!

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, μετά την αποχώρηση της Ασημίνας από την κόκκινη ομάδα, ήταν ένα παιχνίδι με πολλά εμπόδια! Ένας έντονος αγώνας, με εμπόδια και στόχο θύμισε σε πολλούς τηλεθεατές παλαιότερο στίβο μάχης ωστόσο, το σημερινό αγώνισμα είχε υψηλότερο δείκτη δυσκολίας.

Οι παίκτες αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, αφού υπήρξαν μικροατυχήματα που δεν μπόρεσαν να αποφευχθούν, όπως για παράδειγμα την μικρή πτώση του Αλέξη, από την μπλε ομάδα. Η κόκκινη ομάδα με τη χθεσινή προσθήκη του Ηλία αλλά και τη σημερινή της Καρολίνας έχει ενδυναμωθεί ιδιαίτερα και αυτό φάνηκε στην καταμέτρηση των σημερινών πόντων.



Όπως πολύ σωστά παρατήρησαν οι πιστοί θαυμαστές του ριάλιτι επιβίωσης από το trailer κιόλας φάνηκε το τοτέμ στο χέρι του Γιώργου Κοψιδά, κάτι που φυσικά δήλωσε τη νίκη τους, τελικά όμως αυτό ήταν ένα…. σκηνοθετικό λάθος ή μήπως όχι;

Διάβασε περισσότερα στη gallery.