Survivor: Είναι αυτό το πρώτο ειδύλλιο στην ομάδα των «Μπλε»;

Survivor: Είναι αυτό το πρώτο ειδύλλιο στην ομάδα των «Μπλε»;

Ποιοι δύο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά;

Το Survivor συνεχίζεται με κάθε επεισόδιο να είναι και πιο ανατρεπτικό. Έπειτα από το σερί σε νίκες της «Μπλε» ομάδας, οι «Κόκκινοι» πήραν τα πάνω τους-βοήθησαν και οι δύο νέες προσθήκες- με αποτέλεσμα να κερδίσουν τους δύο τελευταίους αγώνες ασυλίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, σε μία αρκετά επεισοδιακή ψηφοφορία, η Βαλέρια Χοψονίδου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Έλενα Κρεμλίδου να βρεθούν υποψήφιες προς αποχώρηση.

Εκτός βέβαια από την… ενεργό δράση, το παιχνίδι επικεντρώνεται και στις σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι καλούνται να τα βγάλουν πέρα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μάλιστα λίγο πριν, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και κατά τη διάρκεια του σχολιασμού του show, έγινε λόγος για την ύπαρξη ενός… ειδυλλίου στην ομάδα των «Μπλε».

Μπορεί οι παλιοί παίκτες να έχουν δηλώσει ότι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να είναι το σεξ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να δημιουργηθούν… ιδιαίτερες συμπάθειες.

Ποιοι είναι όμως οι δύο παίκτες που φημολογείται ότι έχουν έρθει αρκετά κοντά; Δες το παρακάτω video αλλά και τη gallery: