Survivor: Το έπαθλο επικοινωνίας και οι μεγάλοι νικητές

Survivor: Το έπαθλο επικοινωνίας και οι μεγάλοι νικητές

Ποιοι θα μιλήσουν με τους αγαπημένους τους σήμερα;

Μια δύσκολη ημέρα έφτασε στο τέλος της και αναφερόμαστε φυσικά στο χθεσινό συμβούλιο που ανέδειξε τα πραγματικά προβλήματα αλλά και πρόσωπα της μπλε ομάδας. Οι εντάσεις ήταν πολλές ακόμη και στην αρχή του σημερινού επεισοδίου και είναι αλήθεια πως αυτή η ενέργεια μεταδόθηκε σε όλους όσους παρακολούθησαν το επεισόδιο και άκουσαν όσα ειπώθηκαν.

Οι υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, η Βαλέρια Χοψονίδου, η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου και μάλιστα σήμερα η παρέα των κοριτσιών θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει ένα μέλος της.

Πάντως, το κλίμα δεν ήταν καλό, αφού από τα πρώτα κιόλας λεπτά προβολής του επεισοδίου είδαμε την Ελευθερία να κλαίει και να οδύρεται ενώ ακούσαμε και τον Αλέξη να μιλά για εκείνη και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε με αρκετά υποτιμητικό ύφος. Κι όμως, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Θα φανερωθούν οι χαρακτήρες και θα πέσουν οι μάσκες αργά και σταθερά.



Το παιχνίδι σήμερα έχει έπαθλο επικοινωνίας και σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε πως η κόκκινη ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ αυτό το έπαθλο. Λες σήμερα να είναι η τυχερή τους μέρα; Άλλωστε έχουν πάρει δύο νίκες σερί και τα προγνωστικά θέλουν να σπάνε το νέο ρεκόρ στο παιχνίδι επιβίωσης.

Το αγώνισμα ήταν κατά κάποιο τρόπο ομαδικό μιας και όλοι οι παίκτες της κάθε ομάδας βρέθηκαν μέσα στην πίστα με σκοπό να κρατήσουν κάποιες μεγάλες βάσεις στις οποίες οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να πατήσουν πάνω για να φτάσουν προς τον τερματισμό. Αρκετά δύσκολο και ριψοκίνδυνο! Πολλοί γλίστρησαν, έπεσαν και χτύπησαν ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω, βέβαια αν μας ρωτάς καμία ομάδα δεν έχει περιθώριο για τραυματισμούς αυτή τη στιγμή.



Παρά τις δυσκολίες, οι ομάδες κράτησαν τη ψυχραιμία τους και τερμάτισαν αλλά πρέπει να παραδεχθείς πως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελες για σήμερα! Οι ομάδες κονταροχτυπήθηκαν κυριολεκτικά!

Διάβασε περισσότερα στη gallery.