Survivor: Φλέρταρε η Ελευθερία τον Αλέξη; Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Survivor: Φλέρταρε η Ελευθερία τον Αλέξη; Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Έπεσαν «καρφιά» προς αυτούς τους παίκτες.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η μπλε ομάδα; Μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες τους, θα μπορούσαν να είναι χειρότερα σίγουρα όμως θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα τα πράγματα! Οι παίκτες της μπλε ομάδας του Survivor δεν είχαν μάθει να χάνουν και όσο έφερναν νίκες κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε. Ή μήπως υπήρχε και δεν το βλέπαμε; Έτσι αποδείχθηκε στο χθεσινό συμβούλιο αποχώρησης.

Λόγος έγινε για υποομάδες στο σύνολο της μπλε ομάδας και εκείνη που κατηγορήθηκε πως κινεί τα νήματα ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου για αυτό και ψηφίστηκε άλλωστε από την πλειοψηφία των παικτών. Δεν σου κρύβουμε πως όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, ακόμη και ολόκληρο το πανελλήνιο τρόμαξε με τις εξελίξεις της ψηφοφορίας και σήμερα υπήρξαν και άλλα νέα.

H Μαριπόσα πάλι, βρίσκεται και εκείνη στο στόχαστρο. Μπροστά σε όλους την κατηγόρησαν και ιδίως μετά το κλάμα με αναφιλητά στο χθεσινό συμβούλιο όλοι οι συμπαίκτες της πιστεύουν πως όλα όσα έκανε ήταν για να φτιάξει μια ομάδα και να κερδίσει την εύνοια των μελών της.



Αν λοιπόν νομίζεις πως οι γκρίνιες, οι έντονες αντιπαραθέσεις και οι… ίντριγκες θα σταματούσαν εδώ κάνεις λάθος! Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε αρκετά δυναμικά και μη ξεχνάς πως έχουν μείνει πολλά ασχολίαστα θέματα από το χθεσινό συμβούλιο. Η Ελευθερία εμφανίστηκε στη κάμερα και μίλησε χωρίς να κατονομάσει τους παίκτες, κάτι όμως μας λέει πως ξέρει πολλά περισσότερα από όσα αποκαλύπτει. Όπως χαρακτηριστικά είπε, αν μιλήσει θα πρέπει οι περισσότεροι να κρυφτούν και σε ρωτάμε εμείς τώρα! Άραγε τι να ξέρει η διάσημη τραγουδίστρια;

Ο Αλέξης σχολίασε τη χθεσινή συμπεριφορά της Ελευθερίας, από την άλλη εκείνη είπε για εκείνον πως πάει όπου φυσάει ο άνεμος και ότι σε όποια ομάδα βρει ισχυρούς παίκτες τους προσεγγίζει. Τέλος, εκείνο που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ήταν όσα είπε εκείνος για τη… σχέση του με την Ελευθερία στην πρώην ομάδα των Διάσημων.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.