Είναι οριστικό! Μόλις αποχώρησε από το Survivor αυτή η παίκτρια

Είναι οριστικό! Μόλις αποχώρησε από το Survivor αυτή η παίκτρια

Κι όμως, αυτή είναι η σημερινή αποχώρηση.

Ήταν αναμενόμενο πως αργά ή γρήγορα η μπλε ομάδα θα βρισκόταν στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας και κατά συνέπεια της αποχώρησης κάποιου μέλους της. Αν και τα προγνωστικά έπεσαν μέσα όσον αφορά τα ονόματα των υποψήφιων, εκείνο που κανένας δεν υπολόγισε τόσο στην κόκκινη ομάδα, όσο και στους τηλεθεατές ήταν ο αναβρασμός που προκλήθηκε.

Πολλά ειπώθηκαν και η πλειοψηφία της μπλε ομάδας μίλησε για υποομάδες ωστόσο το ερώτημα που γεννάται είναι ένα! Τελικά η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η αρχή του… κακού ή μήπως είναι η Άννα- Μαρία; Στο χθεσινό συμβούλιο αν θυμάσαι καλά η Ελευθερία πετάχτηκε έντρομη και ισχυρίστηκε πως δεν έκανε ποτέ λόγο για μια υποομάδα, αλλά εκείνη που το είχε αφήσει να εννοηθεί ήταν η Άννα- Μαρία. Και διερωτόμαστε εμείς τώρα, ποιο από τα δύο κορίτσια ευθύνεται για τις παρεξηγήσεις;

Βαλέρια, Ελευθερία και Έλενα βρίσκονται στην τριάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση. Έπειτα από τη ψηφοφορία των δύο προηγούμενων ημερών οι συμπαίκτες έδειξαν τα δύο πρώτα κορίτσια ενώ ο Νίκος Μπάρτζης έχοντας πια το κομψότατο περιδέραιο της ασυλίας έδωσε το όνομα της Έλενας. Ας μη σχολιάσουμε το έντονο και αδικαιολόγητο ξέσπασμα της στο συμβούλιο κι ας επικεντρωθούμε σε όσα δεδομένα έχουμε αυτή τη στιγμή.

Μετά το σημερινό έντονο και αρκετά ριψοκίνδυνο αγώνισμα επικοινωνίας η μπλε ομάδα χάρηκε με το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας, διάβασαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και λύγησαν πραγματικά, ωστόσο ήρθε η ώρα της αποχώρησης!



Όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν αλλάζουν και πλέον ο κόσμος κρατά στα χέρια του τα δύο κορίτσια που θα παραμείνουν στο παιχνίδι. Το βέβαιο είναι πάντως πως όποια κι αν φύγει, οι υπόλοιπες που θα μείνουν πίσω θα έρθουν αντιμέτωπες με έναν άτυπο πόλεμο από τα υπόλοιπα μέλη, άλλωστε μη ξεχνάς όμως η Ελευθερία εχθές απαρνήθηκε την ομάδα της και έβγαλε τη μπλε κορδέλα. Πάντως στο συμβούλιο σήμερα έγινε πανικός με την μπλε ομάδα να ρίχνει καρφιά εναντίων της Ελευθερίας και την Άννα-Μαρία με τον Νίκο και τον Αλέξη να την πυρπολούν.

Διάβασε στη gallery περισσότερα.