H Angelina Jolie πουλάει ένα από τα πιο ακριβά δώρα που της έκανε ο Brad Pitt

H Angelina Jolie πουλάει ένα από τα πιο ακριβά δώρα που της έκανε ο Brad Pitt

Ένα δώρο με μεγάλο αξία.

Θυμάσαι που πριν τρεις ημέρες, έγινε γνωστό το γεγονός πως η Angelina Jolie έδωσε προς δημοπρασία έναν πίνακα του Winston Churcill;
Αν έχεις δει λίγο Crown, θα έχεις δει το ταλέντο και την αγάπη του πάλαι ποτέ Πρωθυπουργού της Βρετανίας για τη ζωγραφική, ειδικά στα χρόνια εκείνα που αποσύρθηκε από την πολιτική.
Υπήρξε λοιπόν ένας πίνακας που δημιουργήθηκε το 1943 με τίτλο Tower of the Koutoubia Mosque, πίνακας ο οποίος έγινε δώρο στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Franklin D. Roosevelt.

Αυτός ο πίνακας λοιπόν θα πλειοδοτηθεί από τον οίκο Christies και δόθηκε για να πωληθεί από την ίδια την 45χρονη Jolie.

Αυτό που αποκάλυψε η εφημερίδα Page Six, είναι πως ο πίνακας είχε αγοραστεί από τον Brad Pitt, και τον είχε κάνει δώρο στην τότε σύζυγό του αγοράζοντάς τον έναντι 2,95 εκατομμυρίων δολαρίων.



Ο 57χρονος είχε μυηθεί στην τέχνη του Churchill όταν έπαιξε στους Άδοξους Μπάσταρδους του Tαrantino το 2009 και μαζί με την Jolie είχε επισκεφτεί τα δωμάτια πολέμου του Churchill.

Αυτή τη στιγμή και ενώ μαίνεται η δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών της, η Jolie φαίνεται πως θέλει να ξεφορτωθεί τέτοια δώρα που τη δένουν συναισθηματικά με τον πρώην σύζυγό της.