Το Καφέ της Χαράς: Η απρόσμενη σκηνή που έκανε το Twitter να δακρύσει

Το Καφέ της Χαράς: Η απρόσμενη σκηνή που έκανε το Twitter να δακρύσει

Ίσως η καλύτερη σκηνή της σειράς.

Το Καφέ της Χαράς προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες κάθε Παρασκευή. Μπορεί να το βλέπουμε μόνο μία φορά την εβδομάδα, όμως κάθε επεισόδιο πάντα μας εντυπωσιάζει. Τις τελευταίες Παρασκευές μάλιστα τα επεισόδια είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Όπως κι εσύ θα έχεις αντιληφθεί ο Ιάσωνας (Νίκος Ψαρράς) έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά τη Βάλια, όταν όλοι μαζί με τη Χαρά έμεναν, στην Αυστραλία.

Εκείνος βέβαια έχει μεταφράσει την παρενόχληση ως εφηβική εμμονή της Βάλιας, κάτι που έκανε το Twitter να τρελαθεί πριν δύο επεισόδια. Σήμερα, είδαμε τη Βάλια να θέλει να φύγει από το χωριό χωρίς καν να διεκδικήσει το μερίδιο της στο καφέ. Όπως αντιλαμβανόμαστε το γεγονός αυτό την έχει σημαδέψει ψυχικά και δεν το θεωρούμε και περίεργο.

Βλέποντας το τρέιλερ αυτής της Παρασκευής και ακούγοντας το «βοηθήστε με» που λέει στον Περίανδρο πιστέψαμε πως του μίλησε γι’ αυτό που τη βασανίζει. Μπορεί η κραυγή αγωνίας αυτή να ειπώθηκε για άλλος λόγο, δεν μπορούμε όμως να μη σου πούμε πόσο μας συγκίνησε αυτή η σκηνή που είδαμε ανάμεσα στον Χάρη Ρώμα και την Έφη Ρασσιά.

Η ένταση ανάμεσα στη Βάλια και τον Ιάσωνα μεγαλώνει, ενώ μαθαίνουμε ότι την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στο παρελθόν. Όσο η Χαρά προβληματίζεται, σχετικά με τη συμπεριφορά της κόρης της, ο Ιάσωνας πρότεινε να βοηθήσει την κατάσταση, μιλώντας με τη Βάλια όσο η Χαρά είναι στο Καφέ. Η συζήτηση, όμως, δεν βγήκε σε καλό. Το τι συνέβη δυστυχώς θα το δούμε στο επόμενο επεισόδιο αφού εκεί τελείωσε και μας άφησε με την αγωνία.