Θυμάσαι σε ποιο video clip έχεις δει τον Κωνσταντή από τις Άγριες Μέλισσες;

Θυμάσαι σε ποιο video clip έχεις δει τον Κωνσταντή από τις Άγριες Μέλισσες;

Ο Γιάννης Κουκουράκης συνεχώς μας εντυπωσιάζει.

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν δυναμικά την προβολή τους στον Ant1 κάθε βράδυ εκτός Παρασκευής και τις τελευταίες εβδομάδες μπορούμε να πούμε πως παρακολουθούμε μερικά πολύ δυνατά επεισόδια με πολύ καλές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς. Πολλές σκηνές των τελευταίων επεισοδίων έχουν μπει στη λίστα με τις αγαπημένες μας, όμως ο Κωνσταντής Σεβαστός (Γιάννης Κουκουράκης) είναι πάντα top στη λίστα μας.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά εποχής που μπήκε στη ζωή μας το φθινόπωρο του 2019, έχει απίστευτο ταλέντο, και δεν χορταίνουμε να τον κοιτάζουμε κάθε φορά που υπάρχει σκηνή στη επεισόδιο που πρωταγωνιστεί. Μέχρι στιγμής η αγαπημένη μας στιγμή με τη Δρόσω είναι όταν εκείνη πάει να τον βρει στους στάβλους και καταλήγουν να ανταλλάζουν ένα τρυφερό και παθιασμένο συνάμα φιλί.

Πλέον το μόνο που έχει μείνει να δούμε είναι τον Κωνσταντή να ανακοινώνει στην οικογένεια του πως είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και τη Μυρσίνη να τρελαίνετε και μόνο στο άκουσμα της είδησης.

Πριν από λίγο καιρό σε είχαμε ρωτήσει αν θυμάσαι που είχες δει τον Γιάννη Κουκουράκη πριν από τις Άγριες Μέλισσες. Η απάντηση ήταν πως είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Χαρά Αγνοείται» το 2010, υποδυόμενος τον φίλο της Χαράς (Πατρίτσια Περιστέρη) Σπύρο. Λίγα χρόνια αργότερα τον είδαμε και σε μερικά επεισόδια στο Μπρούσκο του Ανδρέα Γεωργίου.

Ωστόσο ο Κωνσταντής δεν έχει παίξει μόνο στις Άγριες Μέλισσες και το Χαρά Αγνοείται. Ο Γιάννης Κουκουράκης 5 χρόνια πριν είχε συμμετάσχει και σε ένα βίντεο κλιπ, γνωστού Έλληνα τραγουδιστή.

Έχει τύχει μήπως να ακούσεις το τραγούδι «Τα καλύτερα ταξίδια» του Βασίλη Καρρά; Αν όχι τότε μάλλον ήρθε η ώρα, όχι μόνο να το ακούσεις, αλλά και να δεις το video clip όπου πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Κουκουράκης. Ένα τραγούδι με σημαντικό νόημα, αλλά κι ένα clip που δείχνει πολλά για τη ζωή, αλλά και το πως τα βγάζει κάποιος πέρα.

Ο Γιάννης Κουκουράκης όπως πάντα γοητευτικότατος και κούκλος. Το τραγούδι κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2016 και μέχρι σήμερα έχει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές, και κάτι μας λέει πως αυτό οφείλεται και στον «Κωνσταντή», που με ό,τι καταπιαστεί το φέρνει εις πέρας άψογα.