H τραγική αποκάλυψη της μπλε ομάδας του Survivor: «Πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα»

H τραγική αποκάλυψη της μπλε ομάδας του Survivor: «Πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα»

Τώρα κατάλαβαν τι πάει να πει Survivor.

Ακόμη ένα επεισόδιο στο παιχνίδι επιβίωσης έπεται ατελείωτο, τουλάχιστον για τους παίκτες τόσο της κόκκινης, όσο και της μπλε ομάδας. Η προηγούμενη εβδομάδα επιφύλασσε πολλές δυσάρεστες και ευχάριστες όμως εκπλήξεις, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας-επιτέλους- να κερδίζουν στα αγωνίσματα και κατ’ επέκταση να απολαμβάνουν τα λαχταριστά γεύματά τα οποία τους πρόσφερε η παραγωγή, αλλά και τις εξελίξεις στη μπλε ομάδα έπειτα από την αποχώρηση της Βαλέριας.

Η ομάδα των μπλε παικτών έχει πια διχαστεί και το κλίμα δεν είναι τόσο ευχάριστο όσο ήθελαν στις αρχές του ριάλιτι να φαίνεται πως είναι. Μετά τις ήττες τους δείχνουν τα πραγματικά τους πρόσωπα και στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι για ακόμη μια φορά η Ελευθερία. Αν και εκείνη προσπαθεί να επανενταχθεί στην ομάδα φαίνεται πως οι συμπαίκτες της έχουν μια ουδέτερη στάση απέναντί της.

Λοιπόν, το σημερινό αγώνισμα έχει έπαθλο ασυλίας και ακόμη κι αν όλοι οι παίκτες πεινούν, το έπαθλο αυτό είναι ένα από τα πλέον σημαντικότερα. Η παραμονή τους στο παιχνίδι είναι σημαντική και κυρίως, το να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους φέρνει αναταράξεις επομένως θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να το αποφύγουν. Άλλωστε αυτό το είδαμε και στα προηγούμενα συμβούλια του νησιού. Πάντως, εκείνο που σχολιάστικε από την κόκκινη ομάδα από την αρχή του σημερινού Survivor είναι η συμπεριφορά της μπλε ομάδας αφού κάθε φορά εξοργίζουν τους αντιπάλους και εκείνος που αγανάκτησε και πήρε θέση ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος.



Η εριστική στάση του αντιπάλου του, Δημήτρη, τον εκνεύρισε ξανά στο αγώνισμα σήμερα και ξεκίνησε να του φωνάζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τι έκανε; Αποθάρρυνε τους αντιπάλους του με μειονεκτικά σχόλια, κάτι που φυσικά δεν γίνεται πρώτη φορά!

Ο στίβος μάχης, μέρα με τη μέρα γίνεται ακόμη πιο δύσκολος και σήμερα, το επίπεδο δυσκολίας όχι μόνο έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της παραγωγής αλλά έχει τρομάξει και όλους τους πιστά φανατικούς τηλεθεατές του Survivor. Ταχύτητα, ευελιξία, ικανότητες στις… βουτιές αλλά και στο στόχο είναι μερικές από τις δεξιότητες που πρέπει να έχουν οι παίκτες και φυσικά δεν πρέπει να χάσουν τη ψυχραιμία τους.

Και για να επιστρέψουμε στο φλέγον θέμα της ημέρας, τα παιδιά της μπλε ομάδας εξομολογήθηκαν on air εκείνο που τους απασχολεί αυτές τις ημέρες. Αφού οι κόκκινοι παίκτες έχουν πλέον «πάρει» τα πάνω τους, οι μπλε νιώθουν και με το παραπάνω τι σημαίνει… πείνα.



Θυμάσαι που κάποτε δεν τους ένοιαζε αν θα τους φτάσουν οι προμήθειες; Τώρα εξομολογούνται πως δεν αντέχουν πια και πως η πείνα τους χτυπά με απλά λόγια την πόρτα. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Έλενα Κρεμλίδου να αποχωρεί από το στίβο μάχης έπειτα από μια τρομερή αδιαθεσία της. Σήμερα, η Ελευθερία Ελευθερίου επίσης δεν συμμετέχει στο αγώνισμα αφού οι γιατροί δεν της το επιτρέπουν.

Πάντως είναι γεγονός πως τώρα αντιλαμβάνονται τι εστί «Survivor» και όπως είπε και η Έλενα στην κάμερα «πέφτουν σαν τα κοτόπουλα» από την πείνα.