Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Η αγωνία κορυφώνεται και σε αυτό το αγώνισμα!

Δεν είναι πια «μυστικό» πως οι νέες προσθήκες στις ομάδες έχουν αποδειχθεί δυνατά χαρτιά στο παιχνίδι επιβίωσης, ιδίως για την κόκκινη ομάδα. Το Survivor έχει πια ανεβάσει το επίπεδο δυσκολίας σε σημείο να είναι άπιαστες οι νίκες ωστόσο οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Βέβαια, είναι γεγονός πως οι περισσότεροι παίκτες ήδη νιώθουν τις δυνάμεις τους να υποχωρούν και αυτό φάνηκε, τόσο στο χθεσινό επεισόδιο με την Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου να νιώθει ατονία και την Ανθή Σαλαγκούδι να κατευθύνεται προς τους ιατρούς, όσο και στις δηλώσεις των παικτών της μπλε ομάδας.



Λοιπόν, καταλαβαίνεις πως η νίκη είναι μονόδρομος, παρόλα αυτά μια ομάδα μόνο θα φτάσει επιτυχημένα στον τερματισμό του σημερινού αγωνίσματος ασυλίας. Οι προβλέψεις και τα προγνωστικά θέλουν τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να έχουν προβάδισμα για ακόμη μια φορά ωστόσο το παιχνίδι, δείχνει το πείσμα και των δύο ομάδων.

Η μπλε ομάδα, αν και διχασμένη και αποδεκατισμένη, δίνει τα πάντα στο στίβο μάχης! Η νίκη για εκείνους, μιας και μετρούν σερί ήττες, είναι αναγκαίο… κακό! Όχι μόνο τρέχουν με όλη τους τη δύναμη, αλλά σχεδόν αφήνουν τα κορμιά τους στην άμμο.

Πάντως, οι φωνές τους σχεδόν ηχούν στα αυτιά μας και πρέπει να παραδεχτούμε πως το παρακάναν απόψε! Σε κάθε αγώνισμα σίγουρα έχεις παρατηρήσει το αντιαθλητικό τους… πνεύμα, σήμερα όμως όχι μόνο το παρατηρήσαμε εμείς σαν τηλεοπτικό κοινό, το αντιλήφθηκαν και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας. Φυσικά αναφερόμαστε στις ατάκες του Δημήτρη που ηχούν ακόμη, ότι δεν μπορούν οι αντίπαλοι να αγωνιστούν. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν η έντονη λογομαχία του Ηλία με τον Δημήτρη της μπλε ομάδας.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.