Survivor: Μόλις προδόθηκε ακόμη ένας παίκτης της μπλε ομάδας

Survivor: Μόλις προδόθηκε ακόμη ένας παίκτης της μπλε ομάδας

Κάπως έτσι ξεκίνησε το επεισόδιο σήμερα.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με μια έντονη κόντρα-για ακόμη μια φορά- μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας. Το χθεσινό επεισόδιο έκρυβε εκπλήξεις και μάλιστα η ένταση, τόσο μεταξύ αντιπάλων, όσο και μεταξύ συμπαικτών πυροδότησε τα σενάρια των τηλεθεατών που θέλουν να επικρατεί ένας αναβρασμός στο ριάλιτι.

Το ερώτημα είναι ένα! Η Μαριαλένα ακολουθεί τα χνάρια της Ελευθερίας- Ελευθερίου; Όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ πιθανό να είναι εκείνη που βάζει σπίθες στη μπλε ομάδα, ή μήπως όχι;

Αφού οι μπλε παίκτες έχουν πια ηττηθεί συνολικά τέσσερις φορές και έχουν μείνει χωρίς τροφή, οι συνθήκες συμβίωσης σχεδόν πιάνουν πάτο. Οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι και οι καλύτερες και μετά το χθεσινό συμβούλιο έπεται και συνέχεια.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Chris και ο νέος παίκτης, ο Δημήτρης, ωστόσο εκείνο που προβλημάτισε τόσο εμάς όσο και τον ίδιο τον παίκτη είναι η…. στρατηγική ψηφοφορίας.

Ο Chris βρέθηκε να είναι ένας από τους υποψήφιους και πράγματι έμεινε άναυδος με αυτή την εξέλιξη, αφού είναι ένα αρκετά δυνατός παίκτης. Η Μαριαλένα ήταν μια από τις παίκτριες που τον ψήφησαν και όπως ακούσαμε από τον Chris μόλις έκανε την πιο επική κωλοτούμπα, χειρότερη μάλιστα και από της Ελευθερίας. Οι δυο τους το συζήτησαν στην αρχή του επεισοδίου ωστόσο η Μαριαλένα δεν δείχνει να μετανιώνει για τη ψήφο της, αντιθέτως ισχυρίζεται πως την «κράζει» όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.



Πάντως, η συζήτηση του με τον Νίκο αλλά και η δικαιολογία της ψήφου του δεν έδειξε να τον ικανοποιεί καθόλου. Σίγουρα η ομάδα δεν είναι σε καλό δρόμο και η προδοσία που ένιωσε από την ομάδα του φαίνεται πως θα επηρεάσει σημαντικά τη συμβίωσή τους.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις.