Survivor: Ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας

Survivor: Ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας

Ήρθε η ώρα να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ένα παιχνίδι ακόμη στο ριάλιτι επιβίωσης μόλις τελείωσε, ωστόσο μπορούμε να πούμε πως δεν έληξε και τόσο ιδανικά όσο θα περιμέναμε. Οι παίκτες είναι αρκετά συγχυσμένοι με τους μπλε να παίρνουν το… βραβείο της πιο αποπροσανατολισμένης ομάδας. Όπως και να έχει, η κόκκινη έχει αποδείξει και με το παραπάνω πως είναι πλέον ισάξια της και πως όντως, δύσκολα τα βάζουν μαζί της.

Σήμερα το αγώνισμα έχει έπαθλο ασυλίας και πράγματι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη, πέρα από την τροφή, αυτή τη στιγμή για τους παίκτες του Άγιου Δομίνικου. Στο Survivor βέβαια δύο είναι οι ευχάριστες «ειδήσεις», η νίκη επάθλου φαγητού και η επικοινωνία των διαγωνιζόμενων με τους αγαπημένους τους.

Σήμερα, το έπαθλο θα φέρει τους παίκτες πιο κοντά με τον έξω κόσμο αλλά κυρίως με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και πρέπει να σου υπενθυμίσουμε κάπου εδώ πως οι πρώην Διάσημοι και νυν κόκκινοι δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα έπαθλο επικοινωνίας.



Για ακόμη μια φορά οι ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά με την κόκκινη να κερδίζει το προβάδισμα. Η μπλε ισοφάρισε με αποτέλεσμα οι ομάδες να κονταροχτυπιούνται για ακόμη μια φορά.

Πάντως, το σημερινό αγώνισμα δεν ήταν και τόσο δύσκολο όσο προηγούμενα αγωνίσματα. Το σημείο εκείνο που έδειξε να δυσκολεύει τους παίκτες ήταν το τελευταίο στο οποίο και έπρεπε να συναρμολογήσουν ένα παζλ αριθμών, να τοποθετήσουν τα δύο τοτέμ και να τα ρίξουν στην πορεία.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.