Survivor: Χάνουν την πρώτη ασυλία και τη… ψυχραιμία τους

Survivor: Χάνουν την πρώτη ασυλία και τη… ψυχραιμία τους

Ακόμη ένα συμβούλιο θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον χειρότερο φόβο τους, την αποχώρηση.

Το καλύτερο παιχνίδι επιβίωσης έχει δείξει για τα καλά τα… «δόντια» του, το ίδιο έχουν κάνει και όλοι οι παίκτες. Πρέπει να παραδεχθείς πως οι εξελίξεις έχουν εκπλήξει τόσο τους τηλεθεατές, όσο και τους ίδιους τους παίκτες.

Σήμερα αποχώρησε από το παιχνίδι η Έλενα Κρεμλίδου της μπλε ομάδας. To ευχάριστο νέο πάντως του σημερινού επεισοδίου είναι πως η Σοφία είναι καλά και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι εξελίξεις είναι πολλές και απρόβλεπτες! Δεν χρειάζεται να σου θυμίσουμε πως ο Αλέξης και ο Chris είναι τα δύο τιμωρημένα πρόσωπα του Survivor, αφού έσπασαν τους κανόνες του παιχνιδιού, έφυγαν κρυφά από το νησί και όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια χειροδίκησαν. Η ποινή τους ήταν η αναμενόμενη, δηλαδή να μείνουν χωρίς τροφή για ορισμένο διάστημα, ωστόσο όπως καταλαβαίνεις, η μπλε ομάδα πια δεν τους βλέπει με τον ίδιο τρόπο.

Όσο για τις κόντρες και τις διαμάχες, υπάρχουν ακόμη και η μπλε ομάδα δείχνει να περνά έντονη κρίση! Τσακωμοί και παρεξηγήσεις πρωταγωνιστούν για ακόμη μια φορά στο αποψινό επεισόδιο, όσο για το κλίμα στο αγώνισμα είναι ξανά… έντονο!



Ο στίβος μάχης, όπως είδες, δεν ήταν και τόσο εύκολος. Το αγώνισμά τους είναι κυρίως στο νερό και μέσα σε μια βάρκα πρέπει να συνεργαστούν και να τραβήξουν κουπί για να φτάσουν στους στόχους. Η σωστή συνεργασία είναι το κλειδί για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και το προβάδισμα κέρδισε η κόκκινη ομάδα.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.