Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι υποδέχτηκε τα χιόνια με τον μικρό Μάξιμο (photo)

Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι υποδέχτηκε τα χιόνια με τον μικρό Μάξιμο (photo)

Ο χιονοπόλεμος και οι φωτογραφίες στο Instagram.

Ποιος θα σου έλεγε πως στο κέντρο της Αθήνας θα έριχνε τόσο χιόνι που θα μπορούσαμε όλοι να νιώσουμε και πάλι παιδιά, να ξεχυθούμε στους δρόμους και να φτιάξουμε χιονάνθρωπους; Αυτό έγινε εχθές και μάλιστα το κύμα κακοκαιρίας, η ξακουστή «Μήδεια», χάρισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Τα social media των αγαπημένων σου celebrities βούλιαξαν από φωτογραφίες και videos, στα οποία υποδέχονται το χιόνι και αυτό το πρωτόγνωρο καιρικό φαινόμενο.

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μια από τις ηθοποιούς που μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με τους διαδικτυακούς της φίλους και μάλιστα ανέβασε σειρά φωτογραφιών στη χιονισμένη Αθήνα. Η ηθοποιός πρόσφατα ανακοίνωσε τη δεύτερή της εγκυμοσύνη στα Μέσα και είναι γεγονός πως όλοι οι φίλοι της αλλά και οι ακόλουθοί της της έστειλαν τις πιο γλυκές ευχές της.

Λοιπόν, για να σε ξεναγήσουμε στις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις της, η Αθηνά έδειξε στο Instagram πως λατρεύει το χιόνι και περισσότερο από εκείνη το αγάπησε ο μικρός Μάξιμος. Η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες με τον αγαπημένο της σύζυγο, τον γιό τους και το κατοικίδιό τους στην Κηφισιά, έφτιαξαν χιονάνθρωπο, έπαιξαν χιονοπόλεμο και όπως έγραψε και στη λεζάντα της: «Η πιο όμορφη κληρονομιά που μπορούμε να αφήσουμε στα παιδιά μας είναι οι χαρούμενες στιγμές.»

Δες στη gallery τις φωτογραφίες.