Στο νοσοκομείο ξανά η Χριστίνα Μπόμπα: Δες το story του Σάκη Τανιμανίδη

Στο νοσοκομείο ξανά η Χριστίνα Μπόμπα: Δες το story του Σάκη Τανιμανίδη

Στο νοσοκομείο και πάλι η Χριστίνα Μπόμπα.

Ανήμερα της γιορτής των Ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου, η Χριστίνα Μπόμπα, είχε ενημερώσει τους fans της στο Instagram πως η συγκεκριμένη ημέρα την βρήκε στο νοσοκομείο.

Η ίδια έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, με το οποίο ενημέρωσε το κοινό ότι ήταν στο νοσοκομείο αλλά ακόμα κι εκεί θα γιόρταζε τον Βαλεντίνο.

Λίγο αργότερα, την ίδια ημέρα εκείνη, ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωνε και τους δικούς του ακολούθους, πως και οι τέσσερις (ο ίδιος, η Χριστίνα και τα δίδυμα κοριτσάκια που κυοφορεί) είναι καλά αλλά θα έπρεπε η Μπόμπα να παραμείνει στο νοσοκομείο καθώς είχε κολικούς.

Από εκείνη την ημέρα, η Χριστίνα είχε τηρήσει σιγή στο προφίλ της στο Instagram, χωρίς να ανεβάσει κάποιο post και story, ενώ το μόνο διαδικτυακό της αποτύπωμα ήταν ένα σχόλιο που έκανε στην ανακοίνωση του trailer της Φάρμας στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον αγαπημένο της Σάκη.

Σήμερα, λοιπόν και ενώ όλοι ανησυχούσαν για την κατάσταση υγείας της εγκυμονούσας Μπόμπα, ο Τανιμανίδης έκανε ένα νέο story όπου μας ενημέρωνε για την παραμονή της Χριστίνας στο νοσοκομείο και πάλι.

Δες στην gallery τι συμβαίνει.